The Crown: Η πρώτη φωτογραφία από τον πέμπτο κύκλο αποκαλύπτει τη «νέα» βασίλισσα Ελισάβετ

03.08.2021
The Crown: Η πρώτη φωτογραφία από τον πέμπτο κύκλο αποκαλύπτει τη «νέα» βασίλισσα Ελισάβετ
Στα τέλη του 2020, η δημοφιλής σειρά του Netflix για τη βασιλεία της Ελισάβετ Β ', επέστρεψε για έναν τέταρτο κύκλο και απεικόνισε μια από τις πιο ταραγμένες εποχές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ευτυχώς, ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan επιβεβαίωσε ότι ένας πέμπτος κύκλος είναι όντως στα σκαριά και παρακάτω θα διαβάσεις όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το The Crown Season 5, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της νέας μας βασίλισσας.

Ποια είναι η πλοκή της 5ης σεζόν;

Το The Crown Season 5 αναμένεται να επικεντρωθεί στη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μεταξύ της δεκαετίας του '90 και των αρχών των ‘00. Οι ξεχωριστές στιγμές που πιθανότατα θα καλυφθούν περιλαμβάνουν την ομιλία της βασίλισσας στην 40η επέτειο της διαδοχής της το 1992, μια χρονιά που χαρακτήρισε ως "annus horribilis" της. Η κατάρρευση πολλών βασιλικών γάμων αναμένεται επίσης να αναφερθεί, όπως ο χωρισμός του πρίγκιπα Andrew από την Sarah Ferguson, ο χωρισμός της πριγκίπισσας Άννας από τον Captain Mark Phillips και το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana το 1996.

The Crown: Ποια είναι η γνώμη της Ελισάβετ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας για τη σειρά του Netflix

Όσο για εκείνους που ελπίζουν να δουν κάποια στιγμή μια δραματοποίηση της αποχώρησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τη βασιλική οικογένεια, ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν θα συμβεί. Ο Μorgan δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Ξέρω πώς θα τελειώσει η σειρά μου - αλλά αυτό είναι πολύ πριν από αυτό που είμαστε τώρα», προσθέτοντας: «Ας περιμένουμε 20 χρόνια και θα δούμε τι θα μπορούσαμε να πούμε για τη Meghan Markle. Δεν ξέρω τι να πω για τη Meghan Markle αυτή τη στιγμή. Δεν θα το ήξερα και δεν θα το υπέθετα».

The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς

Ακόμα κι έτσι, αν ο Μorgan αλλάξει γνώμη, ο Harry έχει ήδη μια πρόταση για το κάστινγκ, αν χρειαστεί, για τον φανταστικό χαρακτήρα του. Σε μια εμφάνιση στο The Late Late Show με τον James Corden, ο Harry αποκάλυψε στον οικοδεσπότη της εκπομπής ότι θα ήθελε ο ηθοποιός του Billions, Damien Lewis να τον υποδυθεί σε μια προσεχή σεζόν. «Είμαι πολύ πιο άνετα με το The Crown, από το να βλέπω ιστορίες να γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή τον εαυτό μου. Αυτό είναι προφανώς μυθοπλασία, πάρτε το όπως θέλετε, αλλά τα υπόλοιπα αναφέρονται ως γεγονότα. Έχω ένα πραγματικό πρόβλημα με αυτό».

Ο ρόλος της βασίλισσας Ελισάβετ, την οποία αυτή τη στιγμή υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman, θα περάσει στην Imelda Staunton στην πέμπτη σεζόν. Το Netflix μόλις αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της Staunton στο ρόλο της βασίλισσας, σε ένα στιγμιότυπο στο Instagram που τη δείχνει να φοράει μια μπλούζα με μαργαριτάρια.

Παρά το γεγονός ότι συμμετείχε μόνο στον τελευταίο κύκλο, η Emma Corrin θα αποχωρήσει επίσης από τη σειρά. Η Elizabeth Debicki του Night Manager θα αντικαταστήσει την Corrin στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

Ο πέμπτος κύκλος του Crown είχε επιβεβαιωθεί προηγουμένως ως ο τελευταίος της σειράς. Ωστόσο, αργότερα ο Μorgan ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του Netflix θα προβληθεί για συνολικά έξι σεζόν.