"Άγριες Μέλισσες": Ο Ακύλας Μεγαρίτης έφτασε στο αρχοντικό των Σεβαστών - Η πρώτη φωτογραφία

03.09.2021
"Άγριες Μέλισσες": Ο Ακύλας Μεγαρίτης έφτασε στο αρχοντικό των Σεβαστών - Η πρώτη φωτογραφία
Σε αναβρασμό οι Διαφανιώτες (κι εμείς όλοι μαζί τους)

Με την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες" να έχει ξεκινήσει η παραγωγή μας δίνει λίγες λίγες πληροφορίες και εικόνες του τι να περιμένουμε.

Έχουμε ήδη δει μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, σήμερα είδαμε και το πρωταγωνιστικό ζεύγος Λενιώς Λάμπρου να χορεύουν στον φακό και μόλις τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλας Μεγαρίτης.

Ο νέος ισχυρός/κακός της σειράς που θα κάνει τον Δούκα να μοιάζει... μαθητούδι, όπως έχουμε ακούσει. Ποιος θα είναι, όμως, ο ρόλος του Ακύλα; Ιδού τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ενώ θυμόμαστε ξανά το trailer του τρίτου κύκλου που έρχεται.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Εν αναμομή λοιπόν, ενώ τα spoilers που θέλουν τη Βιολέτα να τον έχει βάλει στο μάτι (όπως και η Μυρσίνη, όμως) αναμένονται να επιβεβαιωθούν.