Σασμός: Ο έρωτας της Μαρίνας και του Αντώνη έχει τραγούδι - Μέλλον θα έχει; [video]

18.10.2021
Σασμός: Ο έρωτας της Μαρίνας και του Αντώνη έχει τραγούδι - Μέλλον θα έχει; [video]
Μία από τις πιο γλυκές σχέσεις της δημοφιλούς σειράς του Alpha εξελίσσεται και έχει τη δική της μουσική επένδυση.

Η σειρά "Σασμός" έχει δημιουργήσει τεράστιο ρεύμα στη φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα και ένα τεράστιο κομμάτι του ενδιαφέροντος έχουν κερδίσει τα ζευγάρια της σειράς.

Ξεκινώντας από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και την Αργυρώ (Χριστίνα Φαμέλη Χειλά), περάσαμε στον Μαθιό (Δημήτρης Λάλος) και τη Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και τώρα τελευταία, το ενδιαφέρον στέκεται στον Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και τη Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα) οι οποίοι φαίνεται να φτάνουν στο σημείο να χαρούν τον έρωτά τους ύστερα από πολλά χρόνια καταπίεσης.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Ήρθε η ώρα τους, ή μήπως όχι;

Ο Αντώνης περιμένει υπομονετικά να νιώσει έτοιμη η Μαρίνα να ανταποκριθεί στον έρωτά του, όμως έχει "λυγίσει" μπροστά στο ενδιαφέρον της Ντίνας και έχει συνάψει μαζί της μια ιδιότυπη σχέση που, προφανώς, για εκείνη είναι κάτι περισσότερο από όσο την έχει ορίσει εκείνος.

Η "ώρα μηδέν" πλησιάζει για τη Μαρίνα που κάνει το μεγαλύτερο βήμα. Τηλεφωνεί στον Αντώνη και του ζητά να βρεθούν κάνοντάς τον ευτυχισμένο μόνο και μόνο στη σκέψη του τι θα έρθει, τη στιγμή όμως που στην πραγματικότητα έχει φύγει για ένα Σαββατοκύριακο μαζί με την Ντίνα.

Εκείνος θέλοντας να είναι εντάξει εξηγεί στην Ντίνα ότι δεν προχωρά η σχέση τους άλλο και έχει μόνο τη Μαρίνα στον νου του. Όμως, "σπάει ο διάολος το ποδάρι του" και τη στιγμή που οι δυο τους τρώνε τετ-α-τετ τους βλέπει η παπαδιά. Θα μεταφέρει τα όσα είδε στη Μαρίνα; Τι θα κάνει εκείνη; Θα έχουν οι δυο ερωτευμένοι την ευκαιρία τους ή θα τιναχτούν όλα στον αέρα;

Εν αναμονή εξελίξεων σε αυτό το μέτωπο έχουμε το τραγουδι που "ντύνει" μουσικά αυτό τον έρωτα.

Το τραγούδι λέγεται "Τα αντίθετα" και το υπογράφουν μουσικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας ενώ στην ερμηνεία ακούμε τον Βασίλη Σκουλά.

Ιδού μια πρώτη γεύση από το τραγούδι και στη συνέχεια μερικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο (18/10/2021)

Τόνια Σωτηροπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της - «Δεν είχα ποτέ κάποια εμμονή με τις έννοιες γάμος - οικογένεια»

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Η γλυκύτατη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού