«Άγριες Μέλισσες»: Η επόμενη μέρα της απόπειρας αυτοκτονίας του Λευτέρη είναι πολύ σκοτεινή

13.12.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η επόμενη μέρα της απόπειρας αυτοκτονίας του Λευτέρη είναι πολύ σκοτεινή
Συγκλονισμένοι όλοι στην οικογένεια Μεγαρίτη -και όχι μόνο!

Το προηγούμενο επεισόδιο έκλεισε με μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που έχουμε δει μέχρι σήμερα στης "Άγριες Μέλισσες". Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν τον Λευτέρη κρεμασμένο στο δωμάτιό του. Μαζί με την Κορίνα προσπαθούν να τον κατεβάσουν ενώ ο Μελέτης παρακολουθεί μαρμαρωμένος τη σκηνή μην μπορώντας να αντιδράσει, αφενός γιατί γνωρίζει καλά τι προκάλεσε την απόφαση του νεαρού, αφετέρου γιατί ξαναζεί δικές του σκοτεινές στιγμές (με τη στημένη αυτοκτονία του Γιάννου, αλλά και τη δική του απόπειρα).

Το επόμενο πρωί λοιπόν βρίσκει τον Λευτέρη ζωντανό και το μυστικό του γνωστό σε όλη την οικογένεια. Η Ζωή φοβάται την αντίδραση του Ακύλα που τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο του.

Η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη στον Πέτρο, αλλά ο Ντούνιας φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό. Στο Στρατοδικείο, έρχεται η σειρά του Ακύλα για να καταθέσει και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη.

Η Δρόσω ανακοινώνει πως ο Κωνσταντής μετακομίζει στο Διαφάνι, ενώ ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Σέργιο. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου, προς έκπληξη του Καλογερά. Η Μυρσίνη παραδέχεται στον Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της.

Μία μικρή γεύση του τι περιμένουμε στη σημερινό επεισόδιο [13/12/2021] και ιδού το trailer