GNTM: Η αποχώρηση της Ειρήνης και το παρασκήνιο με το πονηρό σχέδιο Όλγας - Κωνσταντίνου

14.12.2021
GNTM: Η αποχώρηση της Ειρήνης και το παρασκήνιο με το πονηρό σχέδιο Όλγας - Κωνσταντίνου
Το Golden Pass του διαγωνισμού δεν έφτασε μέχρι τον τελικό. Η Ειρήνη έπεσε στην παγίδα που της έστησαν οι δύο, μέχρι πρότινος, φίλοι της.

Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος η τελική τριάδα της πρώτης φάσης του τελικού. Η Ειρήνη ήταν εκείνη που είδε την έξοδο χθες το βράδυ σε μια αποχώρηση που φάνηκε ότι δεν έτυχε αλλά... πέτυχε.


Στην τελευταία τους δοκιμασία πριν την τελική τριάδα, τα μοντέλα έπρεπε να γίνουν βασιλιάδες και βασίλισσες του dancefloor. Φωτογραφήθηκαν σε δύο set: Στο πρώτο έπρεπε να κλέψουν την παράσταση με τις χορευτικές τους φιγούρες ενώ στο δεύτερο να γίνουν το επίκεντρο της παρέας, η ψυχή του πάρτυ. Οι τέσσερις υποψήφιοι έβαλαν τα καλά τους και τα... δυνατα τους, όμως η Ειρήνη δεν τα κατάφερε...

Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος ένωσαν τις δυνάμεις τους και έβαλαν στόχο την... τρικλοποδιά στην Ειρήνη και μάλιστα παρόλο που ο Κωνσταντίνος ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, η Όλγα παραδέχτηκε στην κάμερα ότι ναι, κινήθηκαν βάσει σχεδίου -και το σχέδιο πέτυχε!

Τελικά η Κυβέλη ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά με αυτές τις δυο λήψεις.

Αύριο, λοιπόν, ο ημιτελικός. Ιδού μια πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε:

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης μετά την αποχώρησή της

Ως είθισται η Ειρήνη επανεμφανίστηκε στα social media για πρώτη φορά μετά την είσοδό της στο παιχνίδι. Και το έκανε με αυτή την ανάρτηση:

Ένα βήμα πριν τον τελικό...
Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά .. @genevievevv @skoulos @angelosbratis @ismini_mini @yiorgoskaravas_official

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας .

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν , ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν . Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα . Κάθε τέλος ακολουθεί μια αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια .

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους 🤍

@stavroolaki @geo_beza σας αγαπώ

@eva_tsg @deltio_ripou @maroud91 @katerinapappaki @vinaneofotistou @dimitris_belitsis @olia_likou @enoubi @manos_dimitroulis @manos.katrinis @hope_pap @lnafsika @vasvouts @thodoric
@gntmgr @starchanneltv ❤️

Photographer : @ctzoumas
Make up artist : @evdokia.mua
Styling and art direction : @vasilisdn