«Σασμός» Spoiler: Η Θεοδώρα μαθαίνει το «αμαρτωλό» παρελθόν της Σεμίνας και, φυσικά, το αποκαλύπτει στον Πέτρο

15.12.2021
«Σασμός» Spoiler: Η Θεοδώρα μαθαίνει το «αμαρτωλό» παρελθόν της Σεμίνας και, φυσικά, το αποκαλύπτει στον Πέτρο
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!

Πανευτυχείς είναι η Σεμίνα και ο Πέτρος όμως δεν θα τις ζήσουν τις χαρές τους. Μην μπορώντας να αποδεχτεί την πραγματικότητα και τυφλωμένη από τη ζήλια, η Θεοδώρα θα αποκαλύψει στον Πέτρο την αλήθεια για το παρελθόν της μέλλουσας γυναίκας του, όπως το έμαθε από τον Διονύση, ο οποίος δεν μπορεί, παρομοίως, να δεχτεί ότι η Σεμίνα έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλον άντρα. Ποιο είναι, όμως, το μυστικό που κρύβει η Σεμίνα;

Ο Διονύσης, λοιπόν, αποκαλύπτει στη Θεοδώρα ότι η Σεμίνα υπήρξε συνοδός πολυτελείας και, μάλιστα, της δίνει και αποδείξεις για του λόγου το αληθές -αποδείξεις τις οποίες εκείνη θα προωθήσει στο κινητό του Πετρή την παραμονή του αρραβώνα τους. Δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό, όμως και η Σεμίνα έχει ράμματα για τη γούνα του Διονύση (βλ. κύκλωμα αρχαοικαπηλείας) και θα τα χρησιμοποιήσει ως αντίποινα που της κατέστρεψε τη ζωή.

Μιλώντας στη εκπομπή "Super Κατερίνα" σήμερα (15/12/2021) η Δανάη Παππά, που ερμηνεύει τη Θεοδώρα στη σειρά του Alpha προχώρησε σε επιπλέον αποκαλύψεις σχετικά με τον μοιραίο ρόλο που θα παίξει η Θεοδώρα στην αναζωπύρωση της παλιάς βεντέτας.

«Η Θοδώρα θα πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο τις πράξεις της.Ο ρόλος της Θοδώρας είναι "ρόλος κόντρα" σε μένα. Βγαίνει μισητός. Αποτελεί πρόκληση για μένα και ο λόγος που ήθελα να συμμετάσχω στη σειρά. Με βοηθάει στην εξέλιξή μου ως ηθοποιό. Θα φτάσει στα άκρα γι αυτό που θέλει. Για τον έρωτα τα κάνει όλα. Θα βάλει το χέρι της ακόμα και στη βεντέτα. Και θα πληρώσει το τίμημα με τον χειρότερο τρόπο. Θα πονέσει πολύ. Θα της γυρίσει μπούμερανγκ η στάση της όλο αυτό το διάστημα», είπε σχετικά, και εμείς περιμένουμε.

Σε άλλες εξελίξεις, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Τους είδε ο πατέρας του Μανόλη και χωρίς να το καταλάβουν τους συζητάνε σε όλο το χωριό! Εκείνοι βέβαια, στον δικό τους, ευτυχισμένο, κόσμο, σχεδιάζουν να παντρευτούν μυστικά. Τι μέλλει γενέσθαι, θα φανεί!

Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους. Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει.

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες…