Έτοιμος για το Survivor ο Γιώργος Λιανός: Το πρώτο post από Άγιο Δομίνικο έχει απίθανο concept

22.12.2021
Έτοιμος για το Survivor ο Γιώργος Λιανός: Το πρώτο post από Άγιο Δομίνικο έχει απίθανο concept
«Ήρθε η ώρα οι παραλίες να αποκτήσουν και πάλι ζωή!» γράφει ο παρουσιαστής και εξηγεί ακριβώς το γιατί!

Δεν πρόλαβε να σημάνει τη λήξη του The Voice of Greece ο Γιώργος Λιανός και τρέχει για να σημάνει την έναρξη του Survivor.

Με την πρεμιέρα του φετινού κύκλου για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12/2021) οι συντελεστές του "τρέχουν και δε φτάνουν".

Οι ομάδες των Διασήμων και Μαχητών για φέτος έχουν ανακοινωθεί επίσημα και όλοι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί βρίσκεται, φυσικά και ο Γιώργος Λιανός με τη σφυρίχτρα του και πριν από λίγο έκανε και την πρώτη του ανάρτηση. Στο βιντεάκι που μοιράστηκε ο παρουσιαστής τον βλέπουμε να φεύγει από το πλατό του Voice και να "διακτινίζεται" στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

«Ήρθε η ώρα οι παραλίες να αποκτήσουν και πάλι ζωή!» διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Η νέα συνεργασία

Λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records και δέχτηκε γι' αυτό άπειρα συγχαρητήρια. Γιατί, ας μην ξεχνάμε, ότι ο συμπαθέστατος και ικανότατος παρουσιαστής είναι, πριν από όλα, τραγουδιστής, ο οποίος, για όσους έχουν ξεχάσει, ξεκίνησε από το Fame Story 3 (2005) όπου έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση -για την ιστορία, την πρώτη κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης. Στη φωτογραφία κάτω οι δυο φιναλίστ.

Πολύτεκνος πατέρας

Τον Μάρτιο του 2021, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το τέταρτο παιδί του -πρώτο με τη νυν σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια έχει πια ο δημοφιλής παρουσιαστής και σκέφτεται να τα πάρει όλα μαζί του για τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο. Το μωράκι, η Βαλέρια, όπως την έχουν ονομάσει οι γονείς της, φαίνεται ότι θα κάνει σίγουρα το ταξίδι μαζί με τη μητέρα της (αν δεν βρίσκονται ήδη εκεί, δηλαδή).