Σασμός: Ο Άγγελος ρίχνει μία "βόμβα" και η Καλλιόπη βρίσκεται μπροστά σε νέο "μέτωπο" εκτός από την προδοσία του Μαθιού [sneak preview]

14.02.2022
Σασμός: Ο Άγγελος ρίχνει μία "βόμβα" και η Καλλιόπη βρίσκεται μπροστά σε νέο "μέτωπο" εκτός από την προδοσία του Μαθιού [sneak preview]
Μία μία έρχονται νέες ανατροπές για όλες τις ιστορίες που εξελίσσονται στη δημοφιλή σειρά του Alpha. Ιδού μια πρώτη γεύση των όσων θα δούμε στο σημερινό πρώτο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας.

Ο Αστέρης περνά την πρώτη του νύχτα στην φυλακή και η Άσπα γνωρίζει για ακόμη μια φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα. Με την Αργυρώ πηγαίνει στο γραφείο του Αντώνη, προκειμένου να κάνει καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της από τον Κώστα. Θα τον καταγγείλει αυτή τη φορά στις Αρχές; Θα χρειαστεί λίγες συμβουλές παραπάνω, αλλά τελικά θα το κάνει. Τι συνέπειες θα έχει, βέβαια, αυτό, μένει να φανεί στο μέλλον.

Ο Άγγελος προβαίνει σε μία δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων, και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Καλλιόπη με την Στέλλα και τον Άγγελο συναντιούνται στον συμβολαιογράφο προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες με το κτήμα που παραχωρεί η Καλλιόπη στον Άγγελο. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του συμβολαίου ο Άγγελος διακόπτει την διαδικασία και ζητάει να γίνει διόρθωση στο όνομά του, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία που δικαιούται. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Στο μεταξύ, η Θοδώρα και ο Γιώργης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ενώ η Καλλιόπη εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που την πρόδωσε. Οι υποψίες της, ωστόσο, είναι αβάσταχτες, ακόμη και για αυτή την ίδια... "Δεν μπορεί να είναι ο Μαθιός", σκέφτεται. Όμως, πολύ σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια.