Σασμός: Πρώτο φιλί για Αργυρώ και Σταύρο - Αποβολή για τη Θοδώρα

04.04.2022
Σασμός: Πρώτο φιλί για Αργυρώ και Σταύρο - Αποβολή για τη Θοδώρα
Η Αργυρώ δείχνει να αφήνεται στο καινούριο που της έφερε η ζωή ενώ η Θοδώρα φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις ύστερα από ένα ακόμη χτύπημα που θα δεχτεί. Και αυτές είναι μόνο δύο από τις εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό [4/4/2022] επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha. Ιδού μια ακόμη γεύση του τι ακόμη να περιμένουμε.

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Η συνάντησή τους είναι τόσο γλυκιά που δεν θέλουν, ούτε μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο.

Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιο του που θα τον αναστατώσει, ενώ ο Γεράσιμος τον συναντάει στη φυλακή μετά την αθέτηση της συμφωνίας τους.

Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Οι δυο τους μοιράζονται το πρώτο φιλι. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.