Σασμός: Το trailer του δεύτερου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε και έχει ανάψει φωτιές - Τα νέα πρόσωπα της σειράς

17.08.2022
Σασμός: Το trailer του δεύτερου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε και έχει ανάψει φωτιές - Τα νέα πρόσωπα της σειράς
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες εικόνες έχουν αναστατώσει για τα καλά τους απανταχού θαυμαστές της.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Σασμός ολοκληρώθηκε (παρά τις γκρίνιες των φανς) στις αρχές Ιουλίου και οι συντελεστές έχουν ήδη προχωρήσει στη συνέχεια της ιστορίας που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό!

Η δεύτερη σεζόν έρχεται με νέες αφίξεις ηθοποιών που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Πρώτη άφιξη είναι ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος ερμηνεύει τον Παύλο Βρουλάκη, έναν άνθρωπο που όλοι νόμιζαν νεκρό όμως επιστρέφει από το πουθενά ζητώντας εκδίκηση για τους φόνους του φόνους του Πετρή και του Άγγελου.

Η Γιώτα Φέστα έρχεται επίσης στον Σασμό. Εισαγγελέας στο επάγγελμα και πρώην σύζυγος του Βρουλάκη, θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς μαζί με τον νέο της σύζυγο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης.

Στον Σασμό θα δούμε επίσης τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον Μελέτη των Άγριων Μελισσών, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν νεαρό και γοητευτικό αστυνομικό που έρχεται στην Άνω Ποριά και θα ταράξει τις ζωές πολλών πρωταγωνιστών. Η Θεοδώρα, όπως φαίνεται, θα έρθει πιο κοντά του. Αναμένουμε!

%PHOTO3%

Και ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναλαμβάνει τον ρόλο ενός επικίνδυνου εμπόρου όπλων.

Μέχρι νεοτέρας, ιδού το πρώτο τρέιλερ και αναμένουμε τα νεότερα.

Σε αυτό βλέπουμε, μεταξύ άλλων, την Καλλιόπη πίσω από τα σίδερα έχοντας ομολογήσει για τον φόνο (προφανώς του Άγγελου) προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο Μαθιός, ο οποίος δεν πρόλαβε να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, τον Αστέρη και την Αργυρώ ξανά κοντά, αλλά με μεγάλη ταραχή και τον Αντώνη με τη Μαρίνα να προσπαθούν για ακόμη μία φορά να βρουν τα πατήματά τους.