Γη της Ελιάς: Το Twitter ξεσηκώθηκε για το μαχαίρωμα της Αθηνάς και ο Αποστόλης Τότσικας ξεκίνησε γυρίσματα

02.10.2022
Γη της Ελιάς: Το Twitter ξεσηκώθηκε για το μαχαίρωμα της Αθηνάς και ο Αποστόλης Τότσικας ξεκίνησε γυρίσματα
Το σημερινό [2/10/2022] επεισόδιο στη Γη της Ελιάς αναμένεται να ταράξει τους φανς της σειράς και ειδικά εκείνους της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) καθώς θα τη δουν να δέχεται χτύπημα με μαχαίρι μέσα στις φυλακές.

Με τη λήξη του χθεσινού επεισοδίου η αγωνία ανέβηκε στο κατακόρυφο όταν προβλήθηκε στα "προσεχώς" σκηνή όπου η Αθηνά δέχεται χτύπημα με μαχαίρι από συγκρατούμενή της και πέφτει στο πάτωμα.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και το Twitter δεν "χαρίστηκε".

Ιδού και μία γεύση από το υπόλοιπο επεισόδιο όπου θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον Κουράκο να εκφράζει τις αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς αλλά και να μην απαντά θετικά στην Ιουλία για επανασύνδεση, ενώ η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.

Στο μεταξύ, οι φίλοι της σειράς δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την είδηση ότι ο Αποστόλης Τότσικας εντάσσεται στο καστ και τώρα έχουν και τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Τον Σωκράτη Δρακοπούλο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός, στη σειρά, ο οποίος θα είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, την ύπαρξη της οποίας, βέβαια, μέχρι τώρα αγνοεί. Ο Σωκράτης ζει στη Σουηδία (η Αντιγόνη - Ήβη Νικολαΐδου είχε ήδη αναφέρει ότι ο δεσμός του ήταν εφήμερος και εκείνος είχε φύγει στο εξωτερικό) όπου εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Η δουλειά του, λοιπόν τον φέρνει στη Μάνη καθώς η εταιρεία του ενδιαφέρεται για το ελληνικό ελαιόλαδο και εκείνος αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις από κοντά. Εκεί θα συναντήσει ξανά την Αντιγόνη, θα μάθει για το παιδί και θα μπει σε διαδικασία να το διεκδικήσει. Μαζί ή χωρίς την Αντιγόνη, θα δείξει.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Αποστόλη Τότσικα και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο "Μπρούσκο" του. Με πολύ χιούμορ, λοιπόν, ξεκινούν και αυτή τη συνεργασία και οι φανς περιμένουν με αγωνία.