Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ακόμη μία ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ και στο Twitter τα έχουν βάλει με την Όλγα

17.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ακόμη μία ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ και στο Twitter τα έχουν βάλει με την Όλγα
Όλο λέει "αντίο" και όλο εκεί τριγυρίζει. Δεν μπορεί να φύγει από τη Γερακιανή ο Πέτρος και δε χάνει ευκαιρία να μιλήσει στην Ελισάβετ. Μετά το πρώτο "Σ' αγαπώ", μάλιστα, όλα του βγαίνουν πιο απλά και εύκολα. Η αλήθεια είναι, όμως, πως όλο και κάποιο εμπόδιο βρίσκεται μπροστά του.

Ακόμη μία ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ είδαμε χθες το βράδυ, ενώ η σχέση των δύο παιδιών γίνεται γνωστή σε όλο και περισσότερο κόσμο, πράγμα που, σίγουρα, θα φέρει κι άλλα προβλήματα.

Οι φανς του ζεύγους απόλαυσαν τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές οι οποίοι δείχνουν να κρέμονται ο ένας από τα χείλη του άλλου παρά τις όποιες αντιστάσεις εκφράζει σε κάθε τους συνάντηση εκείνη. Άλλα λέει το στόμα της και άλλα τα μάτια της Ελισάβετ, ενώ ο Πέτρος επιμένει με τρόπο που, ίσως, είναι και κομματάκι επιθετικός! Έστω...

Και ενώ οι φανς απολαμβάνουν τον απαγορευμένο έρωτα που ανθίζει (;) στο μοναστήρι της Γερακιανής, βρίσκουν χρόνο να επιτεθούν και στην Όλγα η οποία δεν λέει να καταλάβει τι συμβαίνει!

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι ο Χριστόφορος το μαρτύρησε το μυστικό του φίλου του και τώρα η Όλγα ξέρει ότι ο Πέτρος ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ, γεγονός που θα την κάνει να προχωρήσει σε άλλα μονοπάτια. Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει ακριβώς.

Ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, όπου ο νέος κολλητός του Πέτρου, ο Σταυρίνος, που παρεμπιπτόντως, αποθεώθηκε στο Twitter για την προσπάθειά του να φέρει κοντά τα δυο παιδιά, προτείνει να πηδήξει από τον τοίχο και να μπει βραδιάτικα στο μοναστήρι κι εκείνος, το δοκιμάζει.