Το My Style Rocks τελείωσε και η Έβελυν Καζαντζόγλου δηλώνει ευλογημένη για την ευκαιρία

15.06.2024
Το My Style Rocks τελείωσε και η Έβελυν Καζαντζόγλου δηλώνει ευλογημένη για την ευκαιρία
Την ευγνωμοσύνη της που βρέθηκε στην τριάδα της κριτικής επιτροπής του αγαπημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΙ εκδήλωσε το γνωστό μοντέλο

Η Έβελυν Καζαντζόγλου ήταν στον 7ο κύκλο του My Style Rocks ανάμεσα στους κριτές και το απόλαυσε περισσότερο απ’ ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.
Το εντυπωσιακό μοντέλο μόλις λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του Show της μόδας που ανέδειξε νικήτρια και «Βασίλισσα του στυλ» την 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου, έκανε ένα συγκινητικό ποστ στο προσωπικό της Instagram για όσα αισθάνεται.

«Ευλογημένη!
Αν έψαχνα μια λέξη αυτή είναι.
Έκατσα ανάμεσα σε ανθρώπους που με ενέπνεαν καθημερινά, δίπλα μου, μπροστά μου, στο ακουστικό μου, στις καρέκλες πίσω από τις κάμερες, στο καμαρίνι μου, στα γραφεία. Όλοι μα ΟΛΟΙ κάτι είχαν να μου δώσουν, μα πάνω από όλα καλή καρδιά.

Οι γυναικάρες μου που τόσο λατρεύω, τις ευχαριστώ για τις στιγμές, τις εικόνες, την προσπάθεια, το πάθος τους. Να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας να με πάρετε τηλ όποτε θέλετε, είμαι εδώ. Τα είπαμε και off camera.

O @stelioskoudounaris @lakis.gavalas μου τιμή μου που κάθισα δίπλα σας. Είστε φίλοι πρώτα από όλα κ τώρα μπορώ να λέω και οικογένεια.

Η @katerinakaravatou σε λατρεύω που είσαι η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, η leader, η ηρεμία, η γνώση, η μάνα και φίλη. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλές από την πρώτη μέρα.

Η ομαδάρα μου @irisleontariti @spirosdaskalou @alexandrosprentse @t.nakis δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα δευτερόλεπτο αυτό το ταξίδι χωρίς εσάς. Είστε κομμάτι του εαυτού μου.

Το «αφτί» μου @t.kappas @theosimantirakis @valiakokk @aspa__potamiti και όλοι οι υπόλοιποι που θα με «φάνε» αν τους ταγκαρω σας ευχαριστώ που με προσέξατε τόσο μα τόσο πολύ! Με αφήσατε να κάνω λάθη, με αφήσατε να βρω τον χώρο μου κ τον εαυτό μου στο πρόγραμμα, που με αγαπήσατε για τις γκάφες μου.

Όσο για αυτούς που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν ξέρετε καλά ποιοι είστε. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ γιατί είναι λίγοι άνθρωποι σαν εσάς εκεί έξω.

Και το σημαντικότερο όλους εσάς ΕΔΩ που ανταλλάξαμε εδώ απόψεις με αγάπη , με σεβασμό, εκτίμηση και τρόπους, είμαι τυχερή που απευθύνομαι σε τέτοιο κοινό. For ever yours

7th season of @grmystylerocks @skaitv.gr was a blast! to the future. Make every moment count. Thanks for the love και εγώ σας αγαπώ» έγραψε η Έβελυν που στον μεγάλο τελικό φόρεσε μια απίστευτη ολόχρυση τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 01:20