Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε για πρώτη φορά σε όσους λένε ότι βαρέθηκαν να τη βλέπουν

18.06.2024
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε για πρώτη φορά σε όσους λένε ότι βαρέθηκαν να τη βλέπουν
Την απόφασή της να τα δώσει όλα για την τετράδα έδειξε λίγο πριν ξεκινήσει ο σημαντικότερος αγώνας ατομικής ασυλίας του Survivor η Δαλάκα.

Ότι είναι μαχήτρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω, η Κατερίνα Δαλάκα σίγουρα το έχει επικοινωνήσει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο.
Όπως και ότι πραγματικά αγαπάει πολύ το παιχνίδι επιβίωσης. Γι’ αυτό και βρέθηκε εκεί για άλλη μια φορά κι ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό της μία πρώτη θέση σε αυτό.

SURVIVOR_ΚΑΤΕΡΙΝΑ_6e372.jpg

Η ίδια στο cue της πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα ήταν ξεκάθαρη:
«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor και συνέχισε εμφανώς φορτισμένη:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες. Είναι περίεργη η μέρα σήμερα»

Και ανακοίνωσε τη διάθεσή της για την τελευταία ασυλία απαντώντας και σε όσους λένε και γράφουν στα Social κυρίως πως βαρέθηκαν να τη βλέπουν.
«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ. Ένα συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν και σε όσους με αγαπούν. Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 01:29