Πρεμιέρα με εκπλήξεις στο Summer’s Cool στον ΣΚΑΙ

08.07.2024
Πρεμιέρα με εκπλήξεις στο Summer’s Cool στον ΣΚΑΙ
Η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ξεκίνησε

Πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ έκανε σήμερα το Summer’s Cool, η καινούργια, κεφάτη, καλοκαιρινή εκπομπή που ήρθε για να μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μαριάντα Πιερίδη και τους Μάρτζυ Λαζάρου, Κωνσταντίνο Αρτσίτα και Ισίδωρο Φίκαρη αναλαμβάνουν να δροσίσουν τα μεσημέρια μας με το κέφι, τη ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.
Και σήμερα στην πρεμιέρα τους ήταν απολαυστικοί


«Καλησπέρα από το νέο μας σπίτι, το καλοκαιρινό, Summer’s Cool στον ΣΚΑΙ, κάθε μεσημέρι θα είμαστε εδώ. Δεν έχουμε άγχος καθόλου, είμαστε πάρα πολύ μπλε, πάρα πολύ όμορφοι» ήταν τα πρώτα λόγια του Λάμπρου Κωνσταντάρα που συνέχισε μιλώντας για τη Μαριάντα Πιερίδη:

«20 χρόνια φιλίας, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, γιατί εγώ δεν είχα τα φόντα να ανέβω σε κάποια πίστα. Η Μαριάντα όμως, προσγειώθηκε στο τηλεοπτικό πλατό».
Ενώ λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά τήρησε τα λεγόμενά της και τη δέσμευσή της ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και βγήκε τηλεφωνικά για να τους ευχηθεί για την πρεμιέρα αποκαλύπτοντας τι έχει κοινό με την Μαριάντα Πιερίδη.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 15:39