Μάρκος Σεφερλής: Το κλάμα του γιου του στην πρεμιέρα του και οι παρατηρήσεις της Έλενας

08.07.2024
Μάρκος Σεφερλής: Το κλάμα του γιου του στην πρεμιέρα του και οι παρατηρήσεις της Έλενας
Για τη δουλειά του, τον γιο του Χάρη και τη γυναίκα της ζωής του έκανε αποκαλύψεις ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ «Summer’s Cool», μόλις λίγες ημέρες μετά την μεγάλη πρεμιέρα του στο Δελφινάριο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αποκάλυψε πολλά για τη σύζυγο και τον γιο του που έγινε πια 20 χρονών. Μιλώντας αρχικά για την ¨Έλενα Τσαβαλιά είπε:
«Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά δεν παύει να είναι σύζυγος μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο, όταν κάνουμε πρόβα κάποια κείμενα. Στο θέατρο επιμένει να μου κάνει παρατηρήσεις δειλά-δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω και θα έχει επιτυχία.

Στη ζωή όμως είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, γιατί μου βάζει κανόνες και μου λέει, “πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό και αυτό”, γιατί εγώ ως άνθρωπος είμαι αναβλητικός, έχω πολλά στο μυαλό μου, γίνονται στην ώρα τους και είμαι λίγο σίγουρος γι’ αυτό και καθησυχασμένος. Αλλά η Έλενα επιμένει να με βάζει σε μια τάξη, αν και είμαι Παρθένος δεν το έχω αυτό»

Την ακούει όμως σε αυτά που του λέει:

«Την ακούω όπως ακούω και τον γιο μου, τον Χάρη από τότε που ήταν μικρός. Όχι μόνο τώρα δηλαδή αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε ώστε να δω το κριτήριο του σαν απλό θεατή.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά» είπε ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε:

«Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος; τον ρώτησα και μου είπε : Kαι για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτά και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και εσύ τους λες ευχαριστώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 23:00