Survivor: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση πριν καν συμπλήρωθεί εβδομάδα

21.09.2024
Survivor: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση πριν καν συμπλήρωθεί εβδομάδα
Φέτος το Survivor είναι δύσκολο, το ξέραμε και μας το είχαν πει αλλά πλέον το βλέπουμε και με τα μάτια μας

Δεν είναι μόνο η αλλαγή στα χρώματα και τα ονόματα των ομάδων. Είναι οι αλλαγές στους κανόνες, τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να μην έχουν παρατράγουδα παλαιότερων ετών, αλλάγή στις τοποθεσίες, αλλαγή στους ντόπιους που έρχονται σε επαφή με τους παίκτες, νησί εξορίας, σπηλιά διαπραγμάτευσης, αρχηγοί… Δεν τα λες και λίγα.

Πολλοί είναι οι παίκτες και οι παίκτριες που τα έχουν βρει ήδη σκούρα. Και ένας από αυτούς (από τους Τίγρεις) αποφάσισε τελικά αν και βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση να μην περιμένει να δει ποιοι άλλοι θα βγουν.
Εξάλλου από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε πει πως τελικά δεν του ταιριάζει και ήθελε να φύγει, αλλά τον είχαν μεταπείσει, όπως αποδείχτηκε προσωρινά.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τάσος Πάνας ψηφίστηκε ως ο πρώτος υποψήφιος από όλους τους άλλους παίκτες της ομάδας του κάτι που εξέπληξε τον Γιώργο Λιανό.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξαφνιάζει το αποτέλεσμα. Θα έρθω σε εσένα γιατί υποβόσκει μία αίσθηση στρατηγικής από την ομάδα σου. Θέλεις να μας πεις;» είπε με εμφανή απορία ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός.

Ο ίδιος ο παίκτης όμως είχε πάρει ήδη την απόφασή του και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς λέγοντας πως δεν του ταιριάζει όλο αυτό που γίνεται μεταξύ των παικτών
«Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν συνάδει το μυαλό να είναι εκεί και το σώμα μου εδώ… Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας» δήλωσε ο Τάσος λίγο πριν δώσει τη δάδα του και αποχωρήσει από το Survivor.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2024 - 04:37