The 2Night Show: Η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύφθηκε

The 2Night Show: Η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύφθηκε
Πρώτο γύρισμα χθες για τον παρουσιαστή

Μπήκε τελικά στούντιο χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινώντας τα γυρίσματα και της τρίτης εκπομπής του στον Ant1. Γιατί για τις άλλες δύο έχει προχωρήσει αρκετά. Τώρα πήρε σειρά και το The 2 Night Show και μάλιστα τρέχοντας καθώς η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και την τροφική δηλητηρίαση ππυ τον έστειλε μάλιστα και στο νοσοκομείο, τους πήγε πίσω καθώς αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τα προγραμματισμένα για την περασμένη Δευτέρα γυρίσματα.

Δευτέρες είναι η μέρα που γυρίζει παραδοσιακά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το The 2Night Show. Γιατί είναι και μια ημέρα ελεύθερη και για τους καλλιτέχνες που κάνουν θέατρο. Έτσι και χθες πάτησε το πλατό του The 2Night Show για αυτή τη σεζόν κάνοντας ποδαρικό με μια κούκλα.

KORINTHIOU_ARNAOUTOGLOU_GYRISMA_56fc7.jpg

Η πρώτη καλεσμένη του παρουσιαστή είναι η Μαρία Κορινθίου και μας έδωσε ήδη μια πρώτη γεύση από την σούπερ σέξι εμφάνισή της στο γύρισμα. Όπως και από τη διάθεσή της σε αυτή την κουβέντα που προβλέπουμε οτι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

MARIA_STON_GRIGORI_88a79.jpeg

Το Μαράκι εκτός από τις φωτογραφίες από το γύρισμα δημοσίευσε και την προετοιμασία της για αυτό αλλά και κάποια λίγα πλανάκια, χωρίς ήχο φυσικά για να μην προδώσει τι είπαν, από την ώρα της κουβέντας τους. Πάρτε μια πρώτη γεύση.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 03:33

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ