Για ποιό παιχνίδι έκανε δοκιμαστικό ο Αλευράς; (Τον «έδωσε» η Κωνσταντινίδου)

10.10.2024
Για ποιό παιχνίδι έκανε δοκιμαστικό ο Αλευράς; (Τον «έδωσε» η Κωνσταντινίδου)
Papadakis Press
Να που βγαίνουν τηλεοπτικές ειδήσεις από το πουθενά

Τελευταία παράσταση χθες στην Ταράτσα του Φοίβου και πολλοί φίλοι των καλλιεχνών βρέθηκαν στο «Άλσος» για να τους τιμήσουν.

Ανάμεσά τους και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που μιλώντας μετά στις κάμερες, όπως είδαμε στο Breakfast@Star, άθελά της έδωσε είδηση για το τηλεπαιχνίδι που έκανε δοκιμαστικό ο κολλητός της Θανάσης Αλευράς και τα πήγε τέλεια.
Και πρόκειται για ένα παιχνίδι από το μακρινό παρελθόν που στην εποχή του είχε κάνει τεράστια επιτυχία.

Ο λόγος για «Τα τετράγωνα των αστέρων» Το πρώτο έγχρωμο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης της χώρας που βγήκε στον αέρα στις 15 Ιουνίου 1980 και ολοκλήρωσε τον κύκλο του στις 4 Οκτωβρίου 1981. Με παρουσιάστρια την Μαρία Αλιφέρη και τους δρόμους τη πόλης να αδειάζουν κάθε Κυριακή που προβαλλόταν με τεράστια ονόματα της καλλιτεχνικής ζωής να έχουν περάσει από τα τετράγωνά του.

Το παιχνίδι αναβίωσε το 2003 στο Mega με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο και μόνιμο καστ αστεριών τους: Χάρη Ρώμα, Δούκισσα, Σάκη Μπουλά, η Άβα Γαλανοπούλου, Ιάσων Τριανταφυλλίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Μάνο Πανταζή και Εβελίνα Παπαντωνίου και διαφορετικά guests.

Και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε στην ΕΡΤ.

Και μετά την αποκάλυψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, φυσικά το δοκιμαστικό του επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς που δήλωσε ενθουσιασμένος στην προοπτική να το κάνει τελικά αφού το λατρεύει αυτό το παιχνίδι.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 10:19