The Voice Of Greece: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης! Τα highlights των Blind Auditions

The Voice Of Greece: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης! Τα highlights των Blind Auditions
Φάνηκε από την αρχή πόσο καλό ήταν το ολοκαίνουργιο The Voice of Greece

Κάτι η ανανέωση της επιτροπής του talent show -με τους τέσσερις να έχουν ήδη απίθανη χημεία μεταξύ τους, κάτι οι πολύ καλές φωνές που πέρασαν από τις πρώτες Blind Auditions που παρακολουθήσαμε χθες, κάτι ο πραγματικά χαρισματικός Γιώργος Καπουτζίδης που έδωσε ρέστα με τις ατάκες του στο backstage με τους συγγενείς των παιδιών που προσπαθούσαν να κερδίσουν μια θέση, ε, περάσαμε τέλεια και προφανώς και η μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Η πρεμιέρα του The Voice Of Greece το βράδυ του Σαββάτου στη 10η σεζόν του μουσικού διαγωνισμού στη συχνότητα του ΣΚΑΪ ήταν δυναμική.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Χρήστο Μάστορα, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Έλενα Παπαρίζου να αναλαμβάνουν χρέη… coaches, τους πρώτους υποψήφιους διαγωνιζόμενους να ερμηνεύουν με τη ψυχή τους και να διεκδικούν μία θέση στην ομάδα τους, ο μουσικός διαγωνισμός βρέθηκε -και δίκαια κατά τη γνώμη μας- στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, το «The Voice of Greece» τερμάτισε πρώτο στο σύνολο κοινού, στη ζώνη μετάδοσης του, με 24,2% και πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με 22,1%. 2.277.000 τηλεθεατές παρέμειναν στο πρόγραμμα, που σάρωσε στην τηλεθέαση του Σαββάτου, για τουλάχιστον 1’.

Για αυτούς που βγήκαν χθες συγκεντρώσαμε τα highlights της βραδιάς. Τις πιο απλαυστικές στιγμές των κριτών.

Και μετά από όλα αυτά σίγουρα ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο το επόμενο Σάββατο και Κυριακή στις 21:00

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2024 - 16:40