Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ρέππας- Παπαθανασίου αποκαλύπτουν τη σκηνή που τους έκοψαν

24.10.2024
Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ρέππας- Παπαθανασίου αποκαλύπτουν τη σκηνή που τους έκοψαν
Μια αποκάλυψη που ξαφνιάζει

Πολύ κουβέντα γίνεται εδώ και πολύ καιρό για το politically correct και τα όρια της σάτιρας με πολλούς καλλιτέχνες του είδους να παίρνουν ανοιχτά θέση κατά στον φανατισμό της κατάστασης που πλέον γίνεται παραλογισμός πολλές φορές.
Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα εκτός του ότι αποκάλυψαν ότι γύριζαν τις σκηνές της σειράς «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» με δικηγόρο παρόντα – εμάς αυτό μας σόκαρε λίγο- αποκάλυψαν ακόμα τη σκηνή που τους έκοψε για λόγους πολιτικής ορθότητας.

REPPAS_PAPATHANASIOU_9bcf5.jpg

«Το να μην προσβάλεις ανθρώπους ή ομάδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους φέρνεις σε δύσκολη θέση. Νομίζω πάντα το φροντίζουμε. Τώρα οι ακρότητες που έχουμε ακούσει… Έγινε και στη Τζέλα μια ακρότητα και βρήκαμε μια λύση τελευταίας στιγμής. Κάποιος συντελεστής τέλος πάντων της σειράς πώς να στο εξηγήσω τώρα… Παίχτηκε κιόλας το επεισόδιο» είπε ο Μιχάλης Ρέππας και συνέχισε:


« Είναι ο Απέργης, θέλει να μεταμφιεστεί για να πλησιάσει την καλή του που είναι η Νίκη Λάμη και λέει, θα μεταμφιεστώ σε τραπεζοκόμο, τον αναγνωρίζει η μάνα, όχι φαίνεται ο τραπεζοκόμος κι επειδή είναι στο νοσοκομείο λέει θα μεταμφιεστώ σε νοσοκόμα. Μεταμφιέζεται, τον αναγνωρίζει η πεθερά ας πούμε και σκέφτεται θα μεταμφιεστώ σε νέγρα νοσοκόμα… Τσακ μας το κόψανε

Όχι από το κανάλι. Συντελεστής της παραγωγής. Και λέει το black face είναι προσβλητικό, την κάναμε κινέζα τελικά…

Όταν κάποιος θέλει να παραστήσει κάτι που δεν είναι να σε ξεγελάσω και ντύνομαι παπάς. Τι πάει να πει, ότι κοροϊδεύω την εκκλησία. Φοράω μια ξανθιά περούκα, κοροϊδεύω της ξανθιές. Λογικό είναι το political correct. Από την ώρα που γίνεται φανατίλα αρχίζει ο φαρισαϊσμός»

-Συγχυστήκατε όταν έγινε αυτό;

«Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε. Ο δικηγόρος της σειράς το είπε. Το βρήκαμε υπερβολικό αλλά είπαμε που να εξηγούμε τώρα και την κάναμε κινέζα»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 09:30

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ