The Voice Of Greece: Ξανά στα Blind Auditions μετά από 3 χρόνια. Πέρασε και ξέσπασε σε κλάματα

26.10.2024
The Voice Of Greece: Ξανά στα Blind Auditions μετά από 3 χρόνια. Πέρασε και ξέσπασε σε κλάματα
Το ξαναπροσπάθησε στα 16 της, το κατάφερε τώρα

Η νεαρή φοιτήτρια της Ιατρικής Κατερίνα Βασιλοπούλου έχει όνειρο το να ασχοληθεί με το τραγούδι και δεν σταματάει να το προσπαθεί.

Την είχαμε ξαναδεί στις Blind Auditions του The Voice of Greece το 2021 να τραγουδάει το «Unstoppable» αλλά χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τους coaches με την ερμηνεία της.

«Είχα ξαναέρθει στο The Voice στα 16 μου, πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πέρασα πέρα από τα Blinds. Εκείνη την ημέρα οι coaches μου είπαν να επιστρέψω και να δουλέψω λίγο τη φωνή μου. Μαθήματα δεν έκανα αλλά δούλεψα μόνη μου και αφού πέρασαν περίπου τρία χρόνια επέστρεψα» εκμυστηρεύτηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη, στην κάμερα του The Voice, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για δεύτερη φορά. «Αλήθεια δεν ξέρω αν έχω περισσότερο άγχος τώρα, που πρόκειται να ανέβω στη σκηνή, ή όταν έδινα εξετάσεις για την ιατρική σχολή» δήλωσε η ίδια στο εισαγωγικό της βίντεο.

Αυτή τη φορά επέστρεψε με ένα ακόμα πιο δύσκολο κομμάτι, το «I will always love you» της Whitney Houston. Και στο τέλος κατάφερε να γυρίσουν οι καρέκλες του Γιώργου Μαζωνάκη και του Πάνου Μουζουράκη. Όταν τους είδε ξέσπασε σε κλάματα. «Συγνώμη. Στα 16 μου είχα ξανάρθει και δεν πέρασα» εξομολογήθηκε η 19χρονη, σήμερα, Κατερίνα με δάκρυα στα μάτια με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice προκειμένου να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Παρά την αγκαλιά του όμως η Κατερίνα επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη τελικά.