Η Selena Gomez έλαμπε στα βραβεία Emmy 2024

Η Selena Gomez έλαμπε στα βραβεία Emmy 2024
ΠΗΓΗ:@selenagomez
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Selena Gomez στα βραβεία Emmy 2024.

Η Selena Gomez ήταν υποψήφια για το πρώτο της βραβείο Emmy για τον ρόλο της ως η καυστική αλλά αξιαγάπητη Mabel Mora στη σειρά «Only Murders in the Building», της οποίας η τέταρτη σεζόν ξεκίνησε αυτόν τον μήνα. Φυσικά, η ιδρύτρια της Rare Beauty κάλεσε μια κορυφαία ομάδα για την προετοιμασία της: τον Hung Vanngo για το μακιγιάζ, τον Tom Bachik για τα νύχια και τη Marissa Marino για τα μαλλιά.

Η σταρ έλαμπε, κυριολεκτικά, σε ένα μαύρο, βελούδινο, μεταξωτό φόρεμα με χειροποίητες κεντημένες λεπτομέρειες από παβέ, σχεδιασμένο από τον Ralph Lauren, και πολλά διαμάντια που ταίριαζαν. «Όταν προετοιμάζουμε την εμφάνιση για το κόκκινο χαλί, συνήθως περιμένουμε να επιλέξουμε το φόρεμα και μετά σκεφτόμαστε το καλύτερο χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του φορέματος», ανέφερε η Marino σε δήλωσή της.

Για το μακιγιάζ, ο Vanngo δημιούργησε ένα λεπτό, smokey cat eye. Το διακριτικό look στα μάτια συνδυάστηκε με ένα nude κραγιόν. Ο πιστός της nail artist, Bachik (ο άνθρωπος πίσω από το viral μανικιούρ butter nails της άνοιξης), ετοίμασε τα νύχια της σε απόχρωση που ταίριαζε με τα χείλη της. Η απόχρωση και η υψηλή λάμψη φέρνουν στο μυαλό τα lipgloss nails του 2023 (μια άλλη τάση στα νύχια που δημιούργησε ο Bachik). Η τελική πινελιά ήταν τα κομψά και λαμπερά μαλλιά.

{https://www.instagram.com/p/C_9yTKCxoDs/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 15:23