Taylor Swift: Βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα και «φωνάζει» φθινόπωρο

Taylor Swift: Βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα και «φωνάζει» φθινόπωρο
Η ίδια το αποκάλυψε στα VMAs 2024.

Τι μυρίζει η Taylor Swift; Είναι μια ερώτηση που οι Swifties κάνουν εδώ και χρόνια και πριν απο μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards, επιτέλους πήραν μια απάντηση. Σε μια γλυκιά αλληλεπίδραση που καταγράφηκε μεταξύ της Swift και της Xunami Muse, πρώην συμμετοχής από το RuPaul's Drag Race, η Swiftτ αποκάλυψε ότι φοράει άρωμα Tom Ford.

Ένα βίντεο στο TikTok που αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του RuPaul’s Drag Race δείχνει την Muse να λέει στη Taylor, «Μυρίζεις τόσο ωραία. Τι είναι αυτό;». Στη συνέχεια, προσποιείται ότι ψεκάζει τον εαυτό της και φαίνεται να απαντά, «Ω, ευχαριστώ, είναι Tom Ford». Η Muse φαίνεται να επιβεβαιώνει λέγοντας, «Tom Ford! Είναι τόσο ωραίο».

Αν και η Swift δεν προχωρά στην αποκάλυψη του ακριβούς αρώματος Tom Ford που φοράει, οι Swifties έχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το άρωμα που αναφέρεται στο βίντεο. Συγκεκριμένα, το Santal Blush της Tom Ford, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο μιας σκηνής από το ντοκιμαντέρ της Taylor Swift, Miss Americana. Σύμφωνα με την παράδοση των Swifties στο TikTok, έχει επιβεβαιώσει σε πολλούς θαυμαστές ότι το Santal Blush είναι το αγαπημένο της άρωμα.

tom ford 3b044

TOM FORD SANTAL BLUSH

Πολλοί αναφέρουν οτι το συγκεκριμένο άρωμα είναι από τα καλύτερα αρώματα σανταλόξυλου στην αγορά. Διαθέτει μια εκρηκτική σύνθεση αφιερωμένη στο σανταλόξυλο, αποκαλύπτοντας εξωτικά μπαχαρικά εμπλουτισμένα με πολυτελές ylang-ylang, ζεστή κανέλα και φιλήδονα ξύλα – σαγηνεύοντας με μία σύγχρονη θερμή αύρα που ξετυλίγεται σαν δεύτερη επιδερμίδα.

Έτσι, αν ψάχνεις για μια ζεστή και πικάντικη μυρωδιά για το φθινόπωρο, αυτή είναι η τέλεια προσθήκη στη vanity σου, όπως και το Tobacco Vanille της Tom Ford, ένα άλλο άρωμα που φημολογείται ότι έχει αναφέρει η Swift στους θαυμαστές της. Για όσους προτιμούν λουλουδένια αρώματα, προτίμησε το Flowerbomb της Viktor&Rolf, το οποίο φημολογείται ότι φορούσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2013 Red.

Θα αποκαλύψει ποτέ η Taylor Swift όλα τα αρώματα της συλλογής της; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Η ποπ σταρ είναι γνωστή για την επιφυλακτικότητά της σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς της, αλλά θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να ψεκάζουμε το Santal Blush της Tom Ford μέχρι νεωτέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 00:01