Η Selena Gomez μας δείχνει πώς προετοιμάζει την επιδερμίδα της για συναυλία

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς προετοιμάζει την επιδερμίδα της για συναυλία
ΠΗΓΗ:@selenagomez
Το tip της για πιο ξεκούραστο βλέμα

Εντάξει, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να μπούμε σε ιδιωτικό αεροπλάνο όταν πρέπει να πάμε κάπου, αλλά η Selena Gomez έχει μια skincare ρουτίνα κατά τη διάρκεια της πτήσης που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε, ακόμη και χωρίς πρόσβαση σε τζετ.

Η Selena Gomez μοιράστηκε την πανεύκολη ρουτίνα της στο TikTok, βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της χωρίς μακιγιάζ και με jumbo ρόλερ στα μαλλιά. Φαίνεται άνετη φορώντας μια μπεζ και λευκή ζακέτα και, όπως φαίνεται, έχει μια κουβέρτα πάνω στα πόδια της, ενώ ετοιμάζεται για την ημέρα εφαρμόζοντας τα Find Comfort Hydrating Under Eye Patches από τη Rare Beauty κάτω από τα μάτια της. Τα patches δροσίζουν και αναζωογονούν τα κουρασμένα μάτια με καφεΐνη, πράσινο τσάι και υαλουρονικό οξύ, ενώ το ροζ και άσπρο μοτίβο είναι αξιολάτρευτο. (Ένα κουτί περιέχει έξι ζευγάρια).

Η Selena κατευθυνόταν στη Νέα Υόρκη, όταν γύρισε το βίντεο, για την συναυλία της Sabrina Carpenter στο Madison Square Garden.

{https://www.tiktok.com/@mtvuk/video/7420360829469576480?q=selena%20gomez%20sabrinas%20concert&t=1728298385150}

Τα patches για τα μάτια δεν ήταν το μόνο tip στο βίντεο. Τα νύχια της Selena, φτιαγμένα από τον nail artist της Tom Bachik, είναι η τέλεια απόχρωση για το φθινόπωρο: ένα κλασικό, βαθύ, σκούρο κόκκινο. Είναι μεσαίου μήκους και σε σχήμα αμυγδάλου, ένα από τα αγαπημένα της σχήματα. Ο Bachik αποκάλυψε ακόμα και την ακριβή της απόχρωση: Après Nail Gel Couleur στην απόχρωση Blood Moon. Το rich blood red είναι μία από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές αποχρώσεις για το μανικιούρ του φθινοπώρου και η Selena Gomez σίγουρα ένιωσε το φθινοπωρινό vibe στo μανικιούρ της.

Δες την skincare routine της:

@selenagomez

Getting ready for a concert 😉💗

♬ Bed Chem - Sabrina Carpenter

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 13:53