Η Kaia Gerber απέδειξε ότι η τάση για «fluffy» φρύδια δεν έχει τελειώσει ακόμα

Η Kaia Gerber απέδειξε ότι η τάση για «fluffy» φρύδια δεν έχει τελειώσει ακόμα
Είναι ακόμα hot trend και η Kaia το επιβεβαιώνει

Η Kaia Gerber κληρονόμησε πολλά από τη μητέρα της, την εμβληματική supermodel Cindy Crawford. Κληρονόμησε τη στάση της, το ανάστημά της, το περπάτημά της στις πασαρέλες, και ουσιαστικά ολόκληρο το πρόσωπό της, συμπεριλαμβανομένων των φρυδιών της. Η Crawford μπορεί να έχει αρκετά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν, αλλά τα πλούσια, κομψά φρύδια της ήταν πάντα από τα πιο αξιοσημείωτα.

Αυτό το χαρακτηριστικό το κληρονόμησε και η διάσημη κόρη της, η οποία δεν διστάζει να τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα με μια τεχνική που λατρεύει η Generation Z. Τα φρύδια της Gerber είναι έντονα, fluffy και ανασηκωμένα στο μέγιστο μήκος τους. Το βούρτσισμά τους προς τα πάνω και προς τα έξω αναδεικνύει κάθε τρίχα, ιδίως στο κέντρο. Στο λαμπερό TIME 100 Next Gala, στις 9 Οκτωβρίου, τα φρύδια της έδειχναν πιο γεμάτα και πιο φυσικά από ποτέ.

AP24284000896191 fef61

Η Gerber έφτασε στην εκδήλωση με ένα διάφανο φόρεμα Ferragamo Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, συνδυασμένο με απλές μαύρες γόβες και λαμπερά, κυματιστά μαλλιά. Το γκαλά τιμά τα πιο φωτεινά και λαμπρά αστέρια της ανερχόμενης γενιάς, όπως η Sabrina Carpenter, η Victoria Monét και η Ashley Park.

Στην πραγματικότητα, η ίδια η Gerber βρέθηκε στη λίστα, κάνοντας την εμφάνισή της ακόμα πιο σημαντική για την μεγάλη γιορτινή βραδιά. Για να ταιριάξει με τις λεπτές κάθετες γραμμές του φορέματος Ferragamo, τα φρύδια της ήταν ανασηκωμένα και στη θέση τους, διατηρώντας όλο στυλ απόλυτα κομψό.

AP24283855879578 93bfb

Ενώ τα καστανά κυματιστά μαλλιά της και το μινιμαλιστικό της στυλ συχνά θυμίζουν εμφανίσεις που έκανε η Crawford στην ηλικία της Gerber, υπάρχουν αισθητικές τάσεις εκείνης της δεκαετίας που η Gerber έχει επιλέξει να αποφύγει. Για παράδειγμα, η τάση των λεπτών φρυδιών, η οποία έχει επανέλθει σε διάσημες όπως η Rihanna και η Cardi B. Η Gerber δείχνει ότι είναι ειδική στο να διαλέγει τις ρετρό τάσεις που ταιριάζουν στο δικό της στυλ, αφήνοντας στην άκρη αυτές που δεν την εκφράζουν. Μια σύγχρονη προσέγγιση της Generation Z, αν θέλεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 23:57