Σαγηνευτικό μακιγιάζ για να λιώσει από έρωτα

11.02.2011
Το μακιγιάζ σου στη γιορτή των ερωτευμένων είναι τόσο σημαντικό όσο και το αλάτι για το φαγητό σου: είναι το απαραίτητο συστατικό της ομορφιάς σου!

Το μακιγιάζ σου στη γιορτή των ερωτευμένων είναι τόσο σημαντικό όσο και το αλάτι για το φαγητό σου: είναι το απαραίτητο συστατικό της ομορφιάς σου! Έχεις χαθεί σε ένα χάος από σκιές, κραγιόν και πούδρες; Δεν υπάρχει λόγος αφού δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα πετύχεις το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ που του αποκαλύπτει τον έρωτα σου!

Τέλεια επιδερμίδα: σημαίνει λάμψη χωρίς προηγούμενο! Πώς θα πετύχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα στο σπίτι; Ακολούθησε τη ρουτίνα της περιποίησης σου και μην παραλείψεις για κανένα λόγο τον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση για να διώξεις κάθε ίχνος κούρασης αλλά και τα νεκρά κύτταρα αλλά και τη σωστή ενυδάτωση για να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να λάμψει όπως της αξίζει ειδικά εκείνη μέρα. Μην ξεχνάς ότι η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή και χωρίς αυτή το μακιγιάζ σου δε θα δείχνει το ίδιο.

Τιπ: προτίμησε ένα απαλό καθαριστικό αλλά και σκράμπ για αν αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες που κλέβουν λίγη από τη λάμψη σου.

Το μέικ- απ και τα μάτια σου: το μέικ-απ σου πρέπει να είναι 100% ταιριαστό με την απόχρωση της επιδερμίδας σου έτσι ώστε να αποφύγεις διχρωμίες και να πετύχεις τέλεια ενιαία απόχρωση στο δερματάκι σου.

Βγάζω καπνούς: το smokey eye είναι το μακιγιάζ ματιών που αναδεικνύει τέλεια τα μάτια σου και τονίζει το βλέμμα σου ενώ το μεταμορφώνει σε απίστευτα σέξι και ερωτικό κατάλληλο για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Με βάση το μοβ ή το μπλε αν δε θέλεις να επιλέξεις το μαύρο μπορείς να δημιουργήσεις ένα υπέροχο σμόκι που θα ζήλευαν όλες. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις ένα απαλό μακιγιάζ ματιών αν τολμήσεις το κόκκινο στα χείλη που είναι έντονο και αντρίστροφα.

Βλέμμα που μαγνητίζει: για βλέμμα που μαγνητίζει δεν έχεις παρά να ποντάρεις στις μακριές πυκνές και σέξι για να κερδίσεις. Πώς θα τις πετύχεις: γύρισε με το ειδικό ψαλιδάκι τις βλεφαρίδες σου έτσι ώστε να τους δώσεις τη σωστή κλήση και πέρασε μια στρώση με τη μάσκαρα για έξτρα όγκο και μήκος. Περίμενε 5 λεπτάκια και πέρασε άλλη μια στρώση και θα δεις τις βλεφαρίδες σου να φτάνουν στα ουράνια!

Σέξι κόκκινα χείλη για φίλημα: βαθύ κόκκινο του κρασιού ή φλογερό σκάρλετ στο κόκκινο του πάθους; Όποια απόχρωση του κόκκινου και να διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι ότι το χρώμα του πάθους πρέπει να δίνει στα χειλάκια σου σέξι απόχρωση αυτή τη μέρα. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το κόκκινο κραγιόν είναι πολύ εντυπωσιακό σε όποια απόχρωση και αν το επιλέξεις και έτσι να είσαι έτοιμη ότι δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από τα χείλη σου. Τα μυστικά είναι τα εξής: αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα πες ναι στο φλογερό κόκκινο σε ανοιχτή απόχρωση, αν είσαι μελαχρινή όμως το βαθύ μεθυστικό κόκκινο είναι αυτό που θα κλέψει την καρδιά του. Το σχήμα των χειλιών σου παίζει τεράστιο ρόλο στην επιλογή του κόκκινου που θα κάνεις: αν έχεις πολύ λεπτά χείλη που θέλεις έστω για αυτή τη μέρα και μόνο να δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Τζολί δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ζωηρό κόκκινο ενώ αν έχεις πιο σαρκώδη χείλη πες ναι στο βαθύ, σκούρο κόκκινο και πάρε του το μυαλό!

Από την Ελένη Αναστασάκη