Ομορφιά εμπνευσμένη από τις Κάννες!

13.05.2011
Το Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε και μαζί του ξεκίνησαν και οι παρελάσεις διάσημων κοριτσιών που μας θάμπωσαν με τη λάμψη τους.

Το Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε και μαζί του ξεκίνησαν και οι παρελάσεις διάσημων κοριτσιών που μας θάμπωσαν με τη λάμψη τους. Τι μάσκαρα επέλεξαν οι σταρ και ποιο κραγιόν έκανε τα χείλη τους να μαγνητίζουν; Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για το εκθαμβωτικό μακιγιάζ του φεστιβάλ Καννών.

Γενικά για το μακιγιάζ του φεστιβάλ: η L'oreal Paris είναι εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια το όνομα πίσω από το μακιγιάζ των σταρ. Το μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλούς και φυσικούς τόνους ανάλογα πάντα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε σταρ όπως ακριβώς επιβάλει η μόδα του μακιγιάζ. Ο Καρίν Μαχμάν είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη λάμψη τους αφού επιμελήθηκε το μακιγιάζ τους και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά!

Για την Είμι Μάλινς αποκαλύπτει τα μυστικά του: "Η Είμι είναι πολύ εκφραστική και έχει ένα πολύ αισθησιακό στόμα. Έχει μια σπάνια ομορφιά" είπε ο make up artist όταν έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της λίγα λεπτά πριν την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί. Ο make up artist χρησιμοποίησε μια ελαφριά μεταξένια βάση μέικ απ που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα της αποτέλεσμα πολύ φυσικό. Το μαγικό εργαλείο είναι φυσικά η πούδρα glam bronze trio éclat soleil που έδωσε λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Στα χείλη ο make up artist συνδύασε 2 κραγιόν Color Color Riche Gold 387 και 390 της σειράς L’Or (όπως φαίνονται στη φωτο. 4) και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Μια δόση χρυσού φώτισε τέλεια τα χείλη της και έλαμπε ολόκληρη όταν χαμογελούσε. Ο make up artist χρησιμοποίησε την μάσκαρα Volume Million Lashes στις επάνω και στις κάτω βλεφαρίδες για να μαγνητίσει το βλέμμα. Για τη μεγάλη βραδιά ο μακιγιέρ τόνισε τα εκφραστικά μάτια της με μολύβι ματιών και χρυσή σκιά στο βλέφαρο έτσι ώστε να δείχνει ένα κράμα της Σοφία Λόρεν και της Κλεοπάτρας.

Ούμα Θέρμαν: για την Θέρμαν ο μακιγιέρ χρησιμοποίησε μια παλ ιριδίζουσα σκιά για να δώσει έξτρα λάμψη στα υπέροχα ματάκια της ενώ στα χείλη έδωσε μια απαλή καφέ απόχρωση που την έκανε να σαγηνεύει.

Ινές ντε λα Φρεσάνζ: ο μακιγιέρ τόλμησε το σμόκι για τα μάτια της Ινές διατηρώντας μια λάμψη στο βλέμμα της που δε "σκοτείνιασε" καθόλου το βλέμμα της αλλά αντίθετα της ταιριάζει απόλυτα αφού αναδεικνύει την προσωπικότητα της και την σπιρτάδα της!

Ελοντί Μπουσέ: για την όμορφη Ελοντί ο μακιγιέρ αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε μπρονζέ βάση με χρυσή σκιά, λίγες ψεύτικες βλεφαρίδες, πολύ λίγη μάσκαρα και μαύρο μολύβι στη βάση των βλεφαρίδων για να τονίσει ακόμη περισσότερο το βλέμμα. Τα χείλη είναι σε πολύ φυσικούς τόνους έτσι ώστε να ταιριάζει το μακιγιάζ της τέλεια με το μαύρο χρυσό φόρεμα της.

Γκόνγκ Λι: διπλό αι-λάινερ για τα μάτια και απαλή λάμψη στα χείλη είναι το μυστικό της λάμψης της Λι, όπως αποκαλύπτει ο μακιγιέρ.

Αϊσγουάρια Ράι: η Ράι με μάτια που λάμπουν και στο σκοτάδι δε θέλει και πολύ μακιγιάζ για να μαγνητίσει με το βλέμμα της παρ’όλα αυτά η μάσκαρα είναι απαραίτητη για βλεφαρίδες κάγκελο και το έντονο μακιγιάζ ματιών αφού αυτό είναι το σημείο που έπρεπε να τονίσει!

Η σειρά μακιγιάζ L'Or L'Or L'Or από τη L'Oréal Paris θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών στις αρχές Σεπτεμβρίου για να αποκτήσεις κει εσύ το λουκ των σταρ στις Κάννες.

Και τώρα που έμαθες τα μυστικά δε χρειάζεται να βρεθείς στις Κάννες για να τα εφαρμόσεις, λάμψε σαν σταρ καθημερινά!

Ελένη Αναστασάκη