Γίνε ροκ θεά με μακιγιάζ αλά Κρίστεν Στιούαρτ

18.11.2011
Θέλεις να μαγέψεις στο κάθε σου πέρασμα όπως η σταρ του σίκουελ "Twilight" Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά δεν έχεις ιδέα

Θέλεις να μαγέψεις στο κάθε σου πέρασμα όπως η σταρ του σίκουελ "Twilight" Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά δεν έχεις ιδέα πώς σαν πετύχεις το μακιγιάζ της; Μαγευτικά vamp χείλη, έντονο μυστηριώδες βλέμμα, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ροζ μαγουλάκια είναι το μυστικό της για να το ροκ μακιγιάζ που είναι απίστευτα σέξι! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το λουκ της και μεταμορφώσου σε ροκ chic θεά!

Η επιδερμίδα να είναι λευκή και αψεγάδιαστη: το παν για το ροκ λουκ της Κρίστεν είναι η επιδερμίδα σου να είναι απαλλαγμένη από κοκκινίλες και ερεθισμούς και μαύρους κύκλους. Εξάλλου η βάση κάθε επιτυχημένου μακιγιάζ είναι η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα για να μπορέσεις πάνω σε αυτή να δημιουργήσεις το λουκ της "Μπέλα". Βασικό είναι εδώ το κονσίλερ σου, για κάτω από τα μάτια ειδικά αν έχεις κύκλους που πρέπει να καλυφθούν. Το βασικό εδώ είναι να καλυφθούν οι ατέλειες και να πετύχεις μια ενιαία ανοιχτόχρωμη απόχρωση στο προσωπάκι σου!

Μολύβι ματιών το απαραίτητο: για να δώσεις ένταση αλλά και βάθος στο βλέμμα σου όπως η Κρίστεν που καταφέρνει να μαγνητίσει ακόμη και …βρικόλακες, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο θαυματουργό μαύρο μολύβι ματιών. Η γραμμή στο επάνω μέρος του βλεφάρου σε συνδυασμό με την γραμμή στο κάτω βλέφαρο κατά μήκος των βλεφαρίδων δημιουργεί ένα πιο ροκ, dark λουκ στο βλέμμα σου και είναι ιδανικό για να λανσάρεις το πολυπόθητο μακιγιάζ της Κρίστεν! Δοκίμασε το για να δεις πώς δείχνει επάνω σου, γιατί πάντα υπάρχει ο φόβος να δείχνει πολύ «μικρό» το μάτι σου.

Τα έντονα ροκ χειλάκια σου: αυτή τη σεζόν με τα έντονα χρώματος τα χείλη να είναι απόλυτα τρέντι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δρόμους: έντονα βαμμένα ματάκια με απλά χείλη ή έντονα ματάκια και έντονα χειλάκια για ακόμη πιο έντονο ροκ λουκ. Αν επιλέξεις να δώσεις έντονο χρώμα στα μάτια σου τότε οι αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου ή του έντονου μοβ είναι εκείνες που δίνουν σέξι και ταυτόχρονα ροκ πινελιές στο λουκ σου και σε μεταμορφώνουν σε Κρίστεν Στιούαρτ. Τα ματ κραγιόν σε έντονα χρώματα αναδεικνύουν την άγρια πλευρά του εαυτού και μαγνητίζουν τα βλέμματα στα χείλη σου!

Μαύρη σκιά στα μάτια: τα ματάκια σου τώρα και με αυτό το ροκ λουκ είναι στο επίκεντρο του μακιγιάζ σου! Τα μάτια σου εκτός από το αι-λάινερ ή το μολύβι "ντύνονται" με σκούρα σκιά από καφέ για πιο απαλό ροκ λουκ ή λαδί ή μπλε navy αλλά κυρίως με μαύρη σκιά. Άπλωσε τη σκιά σου μέχρι σχεδόν το φρύδι για πιο έντονο αποτέλεσμα ή για πιο διακριτικό ροκ αποτέλεσμα κατά μήκος της πτυχής του ματιού και ανάδειξε την πιο μυστηριώδη σου ματιά! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να απλώσεις σωστά την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για ακόμη πιο δυναμικό αποτέλεσμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα σου θα μαγνητίσει και θα ξεσηκώσει όπως της Κρίστεν Στιούαρτ!

Ελένη Αναστασάκη