Τα τρέντι βερνίκια για σένα βάσει επιδερμίδας

20.01.2012
Θέλεις να λανσάρεις τα τελευταία τρεντ στα νύχια αλλά δεν έχεις ιδέα ποια είναι εκείνα που σου ταιριάζουν καλύτερα;

Επειδή το βασικό πέρα ακόμη και από τα τρεντ της εποχής είναι το να αναδείξεις όσο καλύτερα γίνεται το υπέροχο μανικιούρ σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χρώματα που σου ταιριάζουν άψογα ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου!

Γενικά: η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι ο πιο βασικός παράγοντας που πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, στο μακιγιάζ σου γενικά είτε πρόκειται για πρόσωπο είτε για νύχια. Μην ξεχνάς ότι όπως και κάθε σκιά δεν ταιριάζει το ίδιο στα διαφορετικά χρώματα ματιών, έτσι και όλα τα βερνίκια δεν ταιριάζουν σε όλες!

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: είσαι πολύ τυχερή αν έχεις ανοιχτόχρωμο δερματάκι αφού μπορείς να λανσάρεις τις περισσότερες τρέντι αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών με μεγάλη επιτυχία. Θεωρείσαι “χειμερινός τύπος” γενικά αφού τα χειμερινά χρώματα στα νύχια είναι εκείνα που αναδεικνύουν καλύτερα το μανικιούρ σου. Τα φωτεινά, φρέσκα και flirty ροζ νύχια της σεζόν σου ταιριάζουν γάντι ενώ τα απόλυτα in μοβ και τα σκούρα μπλε που είναι το must της σεζόν είναι χρώματα που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν. Οι μεταλλικές αποχρώσεις που είναι πολύ μόδα είναι και αυτές με το μέρος σου, ενώ ακόμη και το μαύρο αλλά και τα ανοιχτά παλ χρώματα είναι σούπερ για εσένα!

Μεσαία απόχρωση επιδερμίδας: ένας ενδιάμεσος τόνος επιδερμίδας που όμως σου επιτρέπει να φορέσεις αρκετά από τα βερνίκια του φθινοπώρου στα χεράκια σου όπως τις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Τα μεταλλικά χρώματα είναι με το μέρος σου όπως το διαχρονικό κάθε χρόνο τέτοια εποχή ασημί, το χρυσό αλλά και το πράσινο της χρυσόμυγας που είναι απόλυτα τρέντι. Το μυστηριώδες μπλε σκούρο αλλά και το σκούρο μοβ που είναι μόδα είναι τα χρώματα που πρέπει να επιλέξεις! Ακόμη οι πιο ουδέτεροι τόνοι όπως το γκρι σε βάζουν φέτος στην καρδιά της μόδας!

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα: αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα, πρέπει αυτομάτως να σκεφτείς τα πιο σκούρα χρώματα για τα νυχάκια σου. Τα φωτεινά χρώματα δεν μπορούν να αναδείξουν τα χέρια σου στο βαθμό που μπορούν τα πιο σκούρα και έτσι φέτος τα μυστηριώδη μπλε, το διαχρονικό βαθύ κόκκινο, το μαύρο σαν γκοθού αλλά και το σκούρο μοβ είναι τα κατάλληλα χρώματα για να αναδείξουν το μανικιούρ σου. Απόφυγε τις τρέντι ασημένιες αποχρώσεις γιατί δεν σου ταιριάζουν και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα χεράκια σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη