Τα χρώματα της άνοιξης στα νυχάκια σου

16.03.2012
Νέα φωτεινά, λαμπερά και θηλυκά χρώματα στα νυχάκια σου τραβούν όλα τα βλέμματα στα χέρια σου!

Η νέα σεζόν είναι εδώ για να σε ανανεώσει και να σε βάλει στη διαδικασία να αναδείξεις τον πιο χαρούμενο εαυτό σου! Τώρα λοιπόν και μέσα σε όλο αυτό ο ανοιξιάτικο μουντ, τα νυχάκια σου με τα νέα συγκλονιστικά χρώματα αναδεικνύουν τέλεια την νέα σούπερ διάθεση σου! Φωτεινά, ζωηρά χρώματα, γεμάτα ένταση και λάμψη είναι ικανά να μεταμορφώσουν τα νυχάκια σου και να στρέψουν όλα τα βλέμματα στα χέρια σου!

Γενικά: τα απλά natural χρώματα είναι in σε μια εποχή που μπορεί ακόμη να «κρατάει» η τάση neon όμως η ανάγκη για πιο φυσικά χρώματα κερδίζει σταδιακά έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι στη μόδα τα έντονα χρώματα αφού κάποιες τάσεις όπως τα διαχρονικά κόκκινα νυχάκια, τα απαλά παστέλ, τα chic κοραλλί και τα ζωηρά κίτρινα αλλά και οι τάσεις του ombre και των μεταλλικών σχεδίων καλά κρατούν.

Τα νέα ουδέτερα: τα neutrals ή αλλιώς τα απλά χρώματα σαν φυσικά είναι πάλι στη μόδα όπως τα είδαμε όλους του διάσημους οίκους. Φέτος λοιπόν αν θέλεις διακριτική λάμψη στα νυχάκια σου τότε το μπεζ του Giorgio Armani ή το απαλό ροζ του Marc Jacobs όπως και το διάφανο ροζ του Phillip Lim, το γαλακτερό λευκό που χρησιμοποιούμε συνήθως σαν βάση για το γαλλικό είναι από τα πιο απαλά φυσικά χρώματα με τα οποία θα δώσεις διακριτικό χρώμα στα νύχια σου! Το διαχρονικό κλασικό, σικάτο και απόλυτα σέξι γαλλικό μανικιούρ όπως το είδαμε στον Ralph Lauren χωρίς ερώτηση είναι και πάλι in!

Nα ζήσει το ροζουλί: φέτος τα χρώματα είναι απόλυτα θηλυκά, όπως το τριανταφυλλί ροζ που είδαμε στη Chanel και αναδεικνύει την πιο girlie σου πλευρά.

Διαχρονικό κόκκινο: το κόκκινο της Βουργουνδίας συνεχίζει και την νέα σεζόν να κυριαρχεί στα νυχάκια σου όπως το είδαμε στα σόου της Donna Karan, ενώ το φλογερό κόκκινο-κερασί ασορτί σε χείλη και νύχια που είδαμε στον Dior είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν!

Πράσινα-κίτρινα: το κίτρινο ανοιχτό σχεδόν σαν μουσταρδί και το ανοιχτό πράσινο φέτος την άνοιξη είναι χρώματα που δίνουν bohemian look στα νυχάκια σου και σε βάζουν στην καρδιά της μόδας! Τόλμησέ τα!

Σαν fancy μέταλλο: τα μεταλλικά χρώματα όπως το ασημί και γενικά τα έντονα θα λέγαμε πάρτι νύχια είναι απόλυτα μέσα στη μόδα τη νέα σεζόν! Διαφανές μανό με σχέδια και τύπου χρυσόσκονη αλά Alexander McQueen κλέβουν φέτος τις εντυπώσεις.

Οι τάσεις που συνεχίζουν είναι: το Ombre μανικιούρ που σου δίνει τη δυνατότητα να βάφεις κάθε δάχτυλο σε διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος ή απλά να επικεντρωθείς σε 3 τόνους της ίδιας απόχρωσης συνεχίζει να εντυπωσιάζει και την νέα σεζόν όπως και το Neon, το απόλυτο καλοκαιρινό τρεντ στο μακιγιάζ χειλιών και νυχιών σε θέλουν να βάφεις τα νύχια σου στα έντονα, φωτεινά σαν φλούο χρώματα(φούξια, πορτοκαλί) της σεζόν αλλά και το μεταλλικό μανικιούρ.

Να ζήσουν τα σχήματα: τώρα τα γεωμετρικά σχήματα, οι γραμμές και τα μισοφέγγαρα είναι από τα σχέδια που κοσμούν τα νυχάκια σου και σε μεταμορφώνουν σε nail icon! Οι τάσεις του μισοφέγγαρου είναι in ενώ οι γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα δίνουν άλλον αέρα στα νύχια σου ειδικά το νύχι σκακιέρα όπως το είδαμε στον οίκο Miller.

Σαν γοργόνα: οι αποχρώσεις του μπλε θαλασσί από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες αποχρώσεις του είναι απόλυτα in τώρα με τα νέα εντυπωσιακά και καλοκαιρινά χρώματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπεις στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις!

Από την Ελένη Αναστασάκη