12 σούπερ απλά μυστικά μαγικιάζ για τεμπέλες

02.02.2016
Αν διαβάζεις το παρόν άρθρο οι πιθανότητες είναι δύο: Είτε δεν ξέρεις γρι από μακιγιάζ, είτε είσαι πολύ τεμπέλα για να αφιερώνεις μία ώρα για να βαφτείς.

Τα μυστικά που σου προτείνουμε είναι απλά, διευκολύνουν τον τρόπο που έβλεπες το μακιγιάζ ως σήμερα και θα σε μεταμορφώσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ξεκινάμε!

1. Για σούπερ smokey eye μακιγιάζ σε δύο δευτερόλεπτα, βάλε σκούρα ιριδίζουσα σκιά σε στρογγυλό πινέλο και πέρνα με αυτήν τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες κρατώντας το μάτι σου κλειστό. Άνοιξε το μάτι και διόρθωσε τις ατέλειες με το πινελάκι.

2.Κάνε τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο γεμάτες χωρίς μάσκαρα, χρησιμοποιώντας το eye liner ή το μολύβι ματιού ακριβώς πάνω στις βλεφαρίδες, κι όχι πάνω από αυτές.

3. Άπλωσε μόνο το μέικαπ σου κι ένα φωτεινό κραγιόν και θα φαίνεσαι λες και έχεις κάνει φουλ μακιγιάζ, ακόμα κι αν δεν βάλεις σκιά ή ρουζ ή μάσκαρα.

4. Βάλε λίγο γκλίτερ πάνω στο απλό σου eyeliner για να μεταμορφώσεις ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ σε βραδινό.


5.Για να δείχνουν τα μάτια σου πιο ανοιχτά, άπλο λίγο ρουζ στα άνω κόκκαλα του μάγουλου και στο κόκκαλο του φρυδιού. Ενίσχυσε το αποτέλεσμα απλώνοντας το ίδιο ρουζ και στα «μήλα» του προσώπου.


6. Για γρήγορο σμόκι, βάλε στο χέρι ποσότητα κρεμώδους σκιάς κατά μήκος του καπακιού του ματιού και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες του ματιού. Η κρεμώδης σκιά αποτελεί την καλύτερη λύση για σμόκι για κορίτσια που δεν έχουν ιδέα από μακιγιάζ.


7. Χρησιμοποίησε το κονσίλερ ως σκιά και για να φωτίσεις και τα μάγουλά σου. Μια ιριδίζουσα σκιά θα φωτίσει τα μάγουλά σου αν δεν έχεις ένα εικό προϊόν για λάμψη.

8. Χρησιμοποίησε οποιοδήποτε αντικείμενο με επίπεδη επιφάνεια μέσα από το σπίτι για να φτιάξεις με το eye liner γατίσιο βλέμμα. Ακόμα και μια κάρτα τράπεζας είναι ιδανική για να δώσεις τη γωνία που θέλεις στη γραμμή.

9. Βάλε παραπάνω μάσκαρα επίτηδες. Άπλωσε τη μάσκαρα γρήγορα και άφησε το παραπάνω προϊόν, βοηθώντας με τα δάχτυλά σου να δημιουργηθεί ένα γρήγορο σμόκι μακιγιάζ.

10. Για να καταλάβεις που ακριβώς πρέπει να βάλεις λάμψη και ρουζ, κράτησε το φακό του κινητού σου λεφριά δεξιά πάνω από το πρόσωπό σου.

Η σκιά κάτω από τα μάγουλά σου είναι το σημείο που θα απλώσεις το ρουζ. Το σημείο που φωτίζει στην κορυφή του μάγουλου και στο πάνω μέρος του φρυδιού, είναι τα σημεία που θα βάλεις κάποιο προϊόν λάμψης.

11. Βάλε ένα σκούρο λιπγκλος στις έξω γωνίες των χειλών, ένα πιο ανοιχτό στο κέντρο για να κάνεις τα χείλια να δείχνουν πιο μεγάλα. Ανακάτεψε με τα δάχτυλα τα δύο χρώματα για να σβήνει το ένα μέσα στο άλλο.

12. Χρησιμοποίησε το κραγιόν σου και ως ρουζ, κι έπειτα παίξε με τα δάχτυλά σου στα μάγουλα για να αποφασίσεις πόσο έντονο θέλεις να είναι το λουκ..