3 σκιές που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

31.03.2016
Ανάμεσα σε τόσες σκιές που έχουμε ή χρησιμοποιούμε, υπάρχουν ορισμένες σκιές που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας και αυτό για τον λόγο πως μας βολεύουν πολύ και τις βρίσκουμε διαρκώς "μπροστά" μας. Παρακάτω θα μάθεις ποιες σκιές είναι καλό να έχεις στο νεσεσέρ σου!

Η σαμπανιζέ:

Μια ιριδίζουσα σκιά σε γλυκιά σαμπανιζέ απόχρωση είναι μια σκιά-επένδυση για το νεσεσέρ των καλλυντικών σου.

Όχι μόνο ταιριάζει τέλειες σε όλες ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών αλλά ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σαν highlighter ακόμη και ψηλά στα ζυγωματικά αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις και αλλού εκτός από τα βλέφαρά σου. Χρησιμοποίησέ την σαν βάση ή σαν τη μοναδική σκιά στο βλέφαρό σου με μια διακριτική γραμμή άι-λάινερ για να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ απλό και εντυπωσιακό.

Οι μπρονζέ αποχρώσεις:

Οι χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις είναι χωρίς αμφιβολία αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ ομορφιάς. Αναρωτιέσαι για ποιον λόγο; Για αρχή επειδή οι γήινες καφέ αποχρώσεις ταιριάζουν στις περισσότερες και επίσης bonus είναι πολύ εύκολο να τις απλώσεις! Ιδανικές και για πιο “απαλό” σμόκι σε σύγκριση πάντα με τη μαύρη σκιά, η καφέ εκδοχή της μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μαύρη σκιά:

Η μαύρη σκιά είναι μια βασική σκιά για το νεσεσέρ σου αφού με αυτή μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο σμόκι-άι αλλά και να τονίσεις το βλέφαρο ειδικά για τις βραδινές σου εξόδους.