Οι συγκλονιστικές νέες τάσεις στα χρώματα για τα νύχια μας

18.03.2016
Η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και φυσικά ήρθε η ώρα να κάνουμε αλλαγές στο μακιγιάζ μας ξεκινώντας από τα νύχια! Αναρωτιέσαι τι να κάνεις με τα μουντά και μελαγχολικά χρώματα του χειμώνα και ποιες είναι οι νέες τάσεις στα χρώματα και τα σχέδια για τα νύχια σου για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα για τα χρώματα που θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν! "Τα νύχια σου μπορούν να μεταμορφώσουν ένα παλιό σύνολο σε καινούργιο"- Εssie

Aσορτί μακιγιάζ με νύχια:

Την άνοιξη ένα από τα κυρίαρχα τρεντ στα χρώματα για τα νύχια μας βάζει στο τρυπάκι να λατρέψουμε την ομοιομορφία στο χρώμα! Τα μοντέλα στις διάσημες πασαρέλες του καλοκαιριού είχαν ασορτί χρώματα στα βλέφαρα και τα νύχια και δεν μας κάνει καμία εντύπωση αφού κάτι τέτοιο είναι για το μακιγιάζ ότι είναι και το ταίριασμα τσάντας και ρούχων για το στιλ μας. Στον Monique Lhuillier είδαμε στις έντονες πράσινες γραμμές στα μάτια να ταιριάζουν άψογα με το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών των μοντέλων . Στον Cushnie at Ochs τα μπορντό χείλη ταιριάζουν τέλεια με τα μπορντό νύχια ενώ τα νύχια με γκλίτερ, ταιριάζουν τέλεια με το μακιγιάζ των ματιών!

Σε ασορτί φυσικές αποχρώσεις τα νύχια και τα βλέφαρα και στον οίκο DSquared2.

Στα κόκκινα νύχια λέμε ναι!

Ναι τα κόκκινα χείλη δεν υπάρχει σεζόν που είναι “εκτός”και αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι το κόκκινο είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό και εντυπωσιακό χρώμα τόσο για τα χείλη όσο και για τα νύχια από το πιο απαλό κοραλί μέχρι το πιο έντονο κόκκινο. Στον Chris Gelinas το κόκκινο κοραλί χρώμα τραβάει το βλέμμα ενώ στον Zac Posen το κόκκινο αλλάζει τελείως με sky blue γραμμές ενώ στα σόου του Gareth Pugh είδαμε μια εντυπωσιακή και ιριδίζουσα εκδοχή του κόκκινου που μας αιχμαλώτισε!

Το φλογερό ματ κόκκινο χρώμα στα νύχια στα σόου του Stella Jean είναι απλά εντυπωσιακά!

Κίτρινα νύχια:

Eίτε πρόκειται για το ζωηρό και έντονο κίτρινο χρώμα στα νύχια ή για το πιο ...”ώριμο” το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος την άνοιξη θα μπούμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε το κίτρινο στα νύχια μας. Στο σόου του Prabal Gurung είδαμε το κίτρινο στα νύχια να συνδυάζεται τέλεια με το λευκό χρώμα και στο σόου του Creatures of the Wind δείχνουν πολύ κουλ και ταιριάζουν με τα ρούχα των μοντέλων! Τα ασημί και κίτρινα εφέ δημιουργούν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό στα σόου του Daniel Silverstein που κάνουν το κίτρινο- είτε μας αρέσει είτε όχι- ένα χρώμα που μας αρέσει δεν μας αρέσει θα δοκιμάσουμε φέτος.