Αυτές είναι οι σκιές που αναδεικνύουν τέλεια τα μπλε μάτια

15.04.2016
Φυσικά και όλες οι σκιές δεν ταιριάζουν τέλεια σε όλες. Το χρώμα των ματιών σου είναι ένας βασικός παράγοντας που παίζει μεγάλο ρόλο στο αν κάποια σκιά σου ταιριάζει ή όχι. Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι σκιές που ταιριάζουν τέλεια σε εσένα που έχεις μπλε μάτια.

To μοβ:

To μοβ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε εσένα που έχεις μπλε μάτια αφού τα κάνει να ξεχωρίζουν σε σχέση με τις πράσινες ή τις μπλε σκιές που δεν βοηθούν τα μάτια να ξεχωρίσουν!

To καφέ-μπρονζέ:

Ένα χρώμα που είναι σούπερ για εσένα αν έχεις γαλάζια μάτια είναι η καφέ σκιά σε μπρονζέ απόχρωση που αναδεικνύει όσο κανένα το χρώμα σου. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σμόκι-αι με την καφέ σκιά σου και τόνισε απαλά με το ίδιο χρώμα και το κάτω βλέφαρο.

Φυσικές/ουδέτερες σκιές:

Οι σκιές που πολλές φορές τις χρησιμοποιούμε σαν σκιές βάσης δεν είναι άλλες από τις πιο ουδέτερες φυσικές σε απαλές μπεζ αποχρώσεις και είναι ιδανικές για να κάνουν τα γαλάζια μάτια σου να ξεχωρίσουν. Μια στρώση μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες είναι αρκετή για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών σου.