3 εθισμοί ομορφιάς που πρέπει να ξεπεράσεις

08.04.2016
Δεν ζεις χωρίς το μέικ-απ σου ή το αγαπημένο σου κραγιόν; Ναι σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι εθισμοί που έχεις όταν πρόκειται για το μακιγιάζ σου, μήπως όμως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτούς τους εθισμούς σου;

Το μέικ-απ σου:

Φυσικά και το μακιγιάζ σου χαρίζει σούπερ επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και κοκκινίλες όταν όμως φτάνεις στο σημείο να το σκέφτεσαι συνέχεια και να μη μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς αυτό τότε μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό; Το να απλώσεις μια φορά μια στρώση από το μέικ-απ σου είναι κάτι που θα κάνεις αλλά αν συνεχίζεις να απλώνεις διαρκώς μέικ-απ τελικά θα καταλήξεις να έχεις πολλά στρώματα επάνω σου και δεν είναι ο,τι καλύτερο. Ειδικά αν έχεις σπυράκια προσπάθησε να αποφύγεις να “παστώνεσαι” γιατί μπορεί να πετύχεις το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή και το μείκ-απ να μην μείνει για πολύ αλλά και τα σπυράκια να φαίνονται περισσότερο.

To κραγιόν:

Το να ανανεώνεις διαρκώς το μακιγιάζ σου και ειδικά το να φοράς συνε΄χεια το κραγιόν σου είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσεις. Μπορείς άνετα να βρεις κραγιόν που σου εξασφαλίζουν χρώμα που διαρκεί στα χείλη ενώ σαν γενικός κανόνας τα ματ κραγιόν σε σχέση με τα λιπ-γκλος θα σου κρατήσουν πολύ περισσότερο!

Το μολύβι για τα μάτια:

Ναι σίγουρα το μολύβι για τα μάτια σου τονίζει το βλέμμα όμως καλό είναι να μην το φοράς συνέχεια. Ειδικά στο πρωινό μακιγιάζ στο γραφείο καλό είναι να μην το παρακάνεις ειδικά όταν πρόκειται για το μαύρο μολύβι αφού δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα να δελιχνει κάπως υπερβολικό. Προτίμησε ένα μολύβι σε διαφορετικό χρώμα όπως το καφέ ή το μπλε που είναι πιο "απαλά" χρώματα και περιόρισςε τη χρήση του όσο μπορείς. Δεν υπάρχει λόγος να το απλώνεις ξανά και ξανά διαρκώς.

Και η μάσκαρα όμως δεν πρέπει να σου γίνει εμμονή! Μια στρώση είναι αρκετή για ένα σχετικά φυσικό αποτέλεσμα. Μην το παρακάνεις με τη μάσκαρα γιατί δεν αποκλείεται να βλάψεις και τις βλεφαρίδες σου.