Τα καλλυντικά που πρέπει να έχεις μαζί σου το τριήμερο

25.03.2016
Τριήμερο έρχεται και όπως και να έχει μια βόλτα θα την πας και ίσως και μια εκδρομούλα! Αν βρεθείς λοιπόν μακρυά καλό είναι να έχεις φροντίσει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα καλλυντικά! Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις! Ε.Α.

Το αντηλιακό σου:

Η αντηλιακή σου κρέμα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα καλλυντικά των ημερών αν όχι το πιο απαραίτητο. Φυσικά και έχουμε μιλήσει για την σημασία της αντηλιακής προστασίας και τώρα που μπορεί να μην είναι καλοκαίρι αλλά η κρέμα για το πρόσωπο είναι απαραίτητη ειδικά τις ημέρες με ήλιο. Μην την ξεχάσεις λοιπόν και άπλωσέ την πριν βγεις από το σπίτι. Ακόμη και ένα μέικ-απ με αντηλιακό δείκτη θα σου προσφέρει κάποια προστασία και είναι μια επιλογή 2 σε ένα 1 που έχεις.

Ξηρό σαμπουάν:

Φυσικά και θα ήταν ιδανικό να μπορέσεις να λουστείς αυτές τις ημέρες, στην περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρεις έχεις στο πλευρό σου το ξηρό σαμπουάν που θα σε βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου χωρίς καν να λουστείς! Και το κυριότερο είναι πως μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στη τσάντα σου ή το νεσεσέρ των καλλυντικών σου.

Το ξηρό σαμπουάν εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες και χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια στα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να λουστείς. Ακόμη δίνει στα μαλλιά σου όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και θα δεις πόσο σούπερ θα νιώθεις στην εκδρομή ακόμη και αν δεν προλάβεις να λουστείς.

Αποσμητικό, το απαραίτητο:

Σίγουρα δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε για ποιον λόγο καλό είναι να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το αποσμητικό σου. Ο βασικός λόγος είναι για να έχεις μια αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα και να μυρίζουν υπέροχα οι μασχάλες σου!

Κραγιόν:

Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές και ένα κραγιόν θα το έχεις μέσα στην τσάντα σου όπου και αν βρεθείς. Η απόχρωση που θα διαλέξεις είδικά αν φύγεις και δεν πάρεις μαζί σου πολλά για να διαλέξεις είναι μια απαλή απόχρωση του ροζ όπως της φωτογραφίας που χαρίζει ένα γλυκό χρώμα στα χείλη σου και ταιριάζει στις περισσότερες. Πιο απαλό, στην παστέλ εκδοχή του ή πιο έντονο το ροζ χρώμα στα χείλη είναι ένα κραγιόν που θα φορέσεις όλη την ημέρα.

Μέικ-απ:

Ναι εντάξει μια κάλυψη την χρειάζεσαι όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί η επιδερμίδα σου δείχνει πιο ομοιόμορφη και "καθαρή". Αν θέλεις μια πιο ελαφριά κάλυψη τότε μπορείς να διαλέξεις μια κρέμα BB. Τι θα κάνει για σένα: αυτό που κάνουν όλες οι κρέμες ΒΒ είναι να προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα φωτίζουν και καλύπτουν αρκετά καλά τις ατέλειες αφού περιέχουν χρώμα και λειτουργούν σαν βάση μακιγιάζ και κονσίλερ με πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα. Tέλειο;
Ακόμη ανάλογα με την επί μέρους σύνθεση της, μια κρέμα ΒΒ μπορεί επίσης να έχει αναπλαστικές ιδιότητες, να καταπολεμά την γήρανση, ή ακόμα και να λευκαίνει την επιδερμίδα. Οπότε τα έχεις όλα σε ένα!