Και όμως! Αυτά τα λάθη μακιγιάζ σε δείχνουν μεγαλύτερη

13.05.2016
Θέλεις να δείχνεις νεότερη αλλά πολλές φορές το μακιγιάζ σου δεν σε βοηθάει και πολύ. Παρακάτω θα βρεις 3 απλά και εύκολα μυστικά για να κερδίσεις... χρόνια αλλάζοντας πολύ λίγα στη ρουτίν του μακιγιάζ σου!

Λιγότερο μέικ-απ:

Αν έχεις την κακιά συνήθεια να χρησιμοποιείς πολύ μέικ-απ ειδικά στην καθημερινότητά σου τότε δεν αποκλείεται αυτή η συνήθεια σου να σε μεγαλώνει. Αν εέχεις κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια τότε δεν έχεις παρά να τις καλύψεις τοπικά με λίγο κονσίλερ παρά να το απλώσεις σε ολόκληρο το πρόσωπό σου.

Τρικ: Άπλωσε το κονσίλερ σου επάνω στους μαύρους κύκλους σου και στις εσωτερικές γωνίες του ματιού σου και όχι σε ολόκληρο το πρόσωπο. Θυμήσου: όσο πιο πολύ “καθαρό” δέρμα δείχνεις τόσο το καλύτερο!

Απαλή πούδρα:

Οι πιο απαλές υφές όταν μιλάμε για μέικ-απ είναι εκείνες που απορροφούνται εύκολα από την επιδερμίδα και ειδικότερα όσο μέικ-απ αφήνουν ένα ματ αποτέλεσμα πούδρας στο δέρμα σου. Σε αντίθεση με την πιεσμένη πούδρα που “κάθεται” πιο εύκολα επάνω στις ρυτίδες και τις τονίζει μια πιο απαλή φόρμουλα δημιουργεί την εντύπωση πως έχεις ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Η γραμμή των χειλιών σου:

Με την πάροδο των χρόνων η φυσική γραμμή των χειλιών μας έχει την τάση να ξεθωριάζει κάπως και το να σχηματίσουμε τη γραμμή μας με το μολύβι των χειλιών είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να γίνουν πιο σαφή τα όρια αυτά! Έτσι καταφέρνουμε να πετύχουμε ένα πιο νεανικό και φρέσκο λουκ αρκεί πάντα να μην το παρακάνουμε και να μην επιλέξουμε ένα μολύβι που έχει μεγάλη χρωματική διαφορά από το κραγιόν μας.