Look of the week: Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Τζέσικα Άλμπα

24.05.2016
Κάθε νέα εβδομάδα είναι μια καινούργια αρχή και εμείς σου προτείνουμε ένα πολύ ωραίο μακιγιάζ για την εβδομάδα αυτή αλλά και πώς θα καταφέρεις να το πετύχεις με τα κατάλληλα προϊόντα θα το πετύχεις!

Η βάση για αψεγάδιαστη επιδερμίδα:

Το Cushion είναι ένα νέο αποτέλεσμα μέικ-απ που σου χαρίζει φρέσκια και νεανική επιδερμίδα, είναι ένα νέο gudget, μια νέα εφαρμογή είναι μια επανάσταση που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέικ-απ είναι μια αίσθηση του nude που φέρνει την επανάσταση!

Πρόκειται για ένα σφουγγαράκι εμποτισμένο με υγρό makeup που διατηρεί τις χρωστικές δροσερές για ένα μοναδικό λαμπερό αποτέλεσμα. Και με εύκολη εφαρμογή μια νέα κίνηση “άπλωσε και κάνε tap” που δεν είναι παρά μια τέλεια συνδυαστική κίνηση ανάμεσα στο πον-πον & στο tap-tap. Χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς & βλέπεις την επιδερμίδα σου να λάμπει.

To κατάλληλο χρώμα στα βλέφαρα σου:

Η High Performance Eyeshadow Stylo της Artdeco είναι ιδανική για γρήγορα smokey eye look. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά, highlighter, eyeliner & μολύβι ματιών χαρίζοντας υψηλή απόδοση χρώματος. Η σκιά σε μορφή στυλό διαρκεί για πάνω από 10 ώρες και γίνεται αδιάβροχη λίγα μόνο δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή της. Το πλούσιο χρώμα και η απαλή, κρεμώδης υφή της εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα. Η ενσωματωμένη ξύστρα στο πάνω μέρος του προϊόντος διασφαλίζει τέλειο σχήμα στην άκρη του προϊόντος κάθε στιγμή. Οι τέσσερις limited edition αποχρώσεις της συλλογής Hello Sunshine είναι: Ζεστά καφέ Νο. 24 «antique bronze» και Νο. 27 «soft golden rush» που αντανακλούν το φως του ήλιου και έντονα μπλε No. 56 «deep ocean» και Νο. 62 «Caribbean sea» που παραπέμπουν σε τιρκουάζ νερά. Είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Για τα χείλη:

Το κλασικό κραγιόν με υφή νέας τεχνολογίας.Το πιο πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα. Οι διαχρονικές αποχρώσεις στα χείλη μέσα από τη φυσική κατεύθυνση. Το νέο Morello Lipstick της ΚΟΡΡΕΣ επαναφέρει στο προσκήνιο την αξία του κλασικού κραγιόν, καθώς το διαχρονικό του προφίλ συνδέεται με την τεχνολογία και τα φυσικά συστατικά.

Χείλη με το πιο βαθύ, γεμάτο και σταθερό χρώμα -σε ένα μόλις πέρασμα- υπογραμμίζουν την, αναλλοίωτη στο χρόνο, αρχή της γυναικείας γοητείας. Κραγιόν κρεμώδες, αλλά με λεπτή υφή. Χρώμα με διάρκεια, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα λεπτό χρωματιστό φιλμ, που όμως αποδίδει απόλυτα την ένταση και το βάθος του χρώματος. Λαμπερό τελείωμα που σχηματίζει και τονίζει τέλεια τα χείλη. Δημιουργεί μία κρεμώδη, ανάλαφρη υφή και απελευθερώνει ένα λεπτό, σταθερό στρώμα ομοιόμορφου και γεμάτου χρώματος. Το έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση. Η καθαρή, κλασική κόκκινη απόχρωση του Morello Lipstick ορίζει το χαρακτήρα της συλλογής, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 10 αποχρώσεις -από ανοιχτά, γήινα έως και βαθιά μπορντώ χρώματα. Το ΚΟΡΡΕΣ Morello Lipstick είναι το νέο κλασικό κραγιόν. Και ναι είναι όντως συμπληρώνω εγώ μιας και μένει στα χείλη για ώρες κρατώντας τα χείλη σου ενυδατωμένα ακόμη και αν μιλάς διαρκώς!

Το κατάλληλο ρουζ:

Φυσικά και το κατάλληλο ρουζ μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπό σου. Το True Match 160 PECHE θα σου χαρίσει χρώμα υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό σου με ένα ρουζ από την οικογένεια True Match.

Το True Match Blush είναι το τέλειο χρωματικό φινίρισμα για να ολοκληρώσεις τέλεια την βάση του μακιγιάζ σου!