Αυτές είναι οι σκιές που αναδεικνύουν τέλεια τα καστανά μάτια

06.05.2016
Και την Άνοιξη οι σκιές που έχεις στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά μακιγιάζ είναι πολλές. Μοβ, πράσινες, ροζ, καφέ και the sky is the limit. Αν αναρωτιέσαι ποιες είναι εκείνες οι σκιές που θα αναδείξουν καλύτερα τα καστανά σου μάτια τότε δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες παρακάτω!

Μπλε ελεκτρίκ:

Το χρώμα των ματιών σου σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πολλές επιλογές. Οι γήινες αποχρώσεις είναι φυσικά μια επιλογή που έχεις πάντα διαθέσιμη αλλά για σκέψου την μπλε ελεκτρίκ σκιά που θα κάνει το βλέμμα σου να ξεχωρίσει. Η μπλε ελεκτρίκ σκιά θα αναδείξει τέλεια το βλέμμα σου και μπορεί να “σταθεί” μόνη της ακόμη και χωρίς μάσκαρα!

Πράσινο της χρυσόμυγας:

Ένα χρώμα που είναι έντονο και καταφέρνει να αναδείξει τέλεια το βλέμμα σου δεν είναι άλλο από το χρυσο-πράσινο. Στην ματ ή πιο μεταλλική εκδοχή της η πράσινη σκιά θα γίνει η αγαπημένη σου αφού ταιριάζει απίστευτα στα καστανά μάτια.

Ροδακινί:

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές στα βλέφαρα ταιριάζουν τέλεια στα σκουρόχρωμα μάτια και αυτό γιατί καταφέρνουν να τα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς άνετα να τις ταιριάξεις με λίγο μπρόνζερ ή τερακότα για να πετύχεις ένα καλοκαιρινό sun kissed look.

Χρυσές σκιές:

Οι χρυσές σκιές είναι το απόλυτο χρώμα για τα καστανά μάτια! Ειδικά για την βραδινή σου έξοδο είναι μια ιδανική επιλογή για το μακιγιάζ σου. Το χρυσό είναι ένα λαμπερό χρώμα που αλλάζει το βλέμμα σου και λειτουργεί και σαν highlighter για το βλέμμα σου!