Κορμάρα με το θαυματουργό contouring σε 4 σημεία του σώματος [vds]

05.05.2016
Contouring. Μια μαγική λέξη που μέχρι τώρα ήξερες πως μπορεί να σου “φτιάξει” γωνίες στο πρόσωπο και να φωτίσει τα σημεία του προσώπου σου ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Συνήθως το χρηξσιμοποιούμε στα ζυγωματικά, τη μύτη και τα χείλη. Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως πρόκειται για μια τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις και στο σώμα σου και να κρύψεις τυχόν ατέλειες ή να τονίσεις σημεία που θέλεις; Παρακάτω θα μάθεις σε ποια άλλα σημεία του κορμιού σου μπορείς να το εφαρμόσεις!

Γενικά:

Το contouring είναι στην ουσία τα σημεία που μπαίνει η σκούρα πούδρα ή το σκούρο μακιγιάζ. Το σκούρο χρώμα κάνει τα απαραίτητα «κοψίματα» και εσύ να αποτκήσεις το κορμί των ονείρων σου!

Παρακάτω θα διαβάσεις σε ποια σημεία του κορμιού σου μπορείς να την εφαρμόσεις!

Η κλείδα σου:

Κάποιες γυναίκες θέλουν να αναδείξουν το ντεκολτέ τους χωρίς όμως να τονίσουν το στήθος τους. Αν θέλεις και εσύ να χρησιμοποιήσεις την τεχνική του contouring για τον σκοπό αυτό δεν έχεις παρά να δεις το παρακάτω βίντεο και να πάρεις ανά χείρας το highlighter σου.

Στήθος:

Ποια αυξητική στήθους! Αφού υπάρχει το contouring μπορείς άνετα να δημιουργήσεις με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το στήθος σου, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

Κοιλιακοί:

Ναι και όμως! Καλό το γυμναστήριο αλλά καλά δεν θα ήταν αν με το κατάλληλο μακιγιάζ κάναμε πιο ... εμφανείς τους κοιλιακούς μας; Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει πως μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσοχή: αφού ακολουθήσεις όλα τα βήματα μην πας για κολύμπι ή κολυμβητήριο για εμφανείς λόγους!

Πόδια:

Μπορεί να θέλεις να αποκτήσεις ακόμη πιο θεϊκά πόδια αλλά το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο του φαίνεται βουνό. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αφού και εδώ μπορείς να το πετύχεις με την τεχνική του contouring. Ένα μπρόνζερ και ένα highlighter θα σου χαρίσουν τα πόδια που ονειρεύεσαι!