5 κραγιόν που θα δεις παντού αυτή την εποχή

10.05.2016
Το χρώμα στα χείλη σου αλλάζει τελείως το πρόσωπό σου και αυτή την εποχή δεν έχεις παρά να διαλέξεις με ποιο χρώμα θα εντυπωσιάσεις!

Παστέλ:

Οι έντονες παστέλ αποχρώσεις που είδαμε στα σόου του οίκου Jeremy Scott τραβάνε το βλέμμα στα χείλη σου!

Μοβ:

Ναι το ροζ και το κόκκινο είναι τα αναμενόμενα χρώματα για τα χείλη σου για το καλοκαίρι. Το μοβ είναι η ... έκπληξη! Λειτουργεί τέλεια με πιο απαλό μακιγιάζ με φυσική επιδερμίδα όπως είδαμε στα σόου του Cushnie et Ochs, ένα μακιγιάζ που κολακεύει σχεδόν κάθε γυναίκα.

Mατ και φούξια:

Το έντονο φούξια χρώμα στα χείλη δεν μας κάνει καμία έκπληξη που είναι μια από τις κυριάρχες τάσεις για το μακιγιάζ των χειλιών μας. Το ζωηρό φούξια στα χείλη έκανε την εμφάνισή του στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των οίκων Dolce & Gabbana, Nina Ricci και DKNY στην ματ εκδοχή του.

Το κραγιόν έχει απλωθεί επιμελώς στα χείλη των μοντέλων και είναι το κυρίαρχο χρώμα στους οίκους Jason Wu, Topshop Unique, Oscar De la Renta και Celine.

Πολύ σκούρα χείλη :

Εκτός από τις φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου οι τάσεις στο μακιγιάζ φέτος μας προκαλούν να μην αποκλείσουμε και τις πιο σκούρες(πολύ σκούρες) αποχρώσεις του κόκκινου ακόμη και για την άνοιξη. Στον οίκο Burberry οι σκούρες μπορντώ απόχρώσεις κυριάρχησαν ενώ και οι οίκοι Gιvenchy και Μiu Miu αποθέωσαν την τάση.

Γλυκά ροζ:

Στα σόου του οίκου Dolce & Gabbana είδαμε τις γλυκές ροζ αποχρώσεις στην ματ εκδοχή τους να δίνουν απαλό χρώμα στα χείλη των μοντέλων. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την απόλυτη απόχρωση που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!