5 τρόποι να μεταμορφώσεις ένα απλό γαλλικό μανικιούρ

12.05.2016
Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα αγαπημένα στιλ των γυναικών όχι μόνο γιατί δείχνει το νύχι περιποιημένο και αναδεικνύει τα χέρια μας αλλά και γιατί είναι ένα απόλυτα σικάτο στιλ. Αν θέλεις όμως να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες από το Instagram.

Ένα ... διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ, με όχι και τόσο "ευδιάκριτα" όρια όπως το παραπάνω που είναι ένα διακριτικό και πιο απαλό εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ.

Ακόμη και αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ εκκεντρικό για να αναδείξεις καλύτερα το μανικιούρ σου δεν έχεις παρά να το αλλάξεις τελείως με ένα σχέδιο όπως ένα λουλούι ή ένα αστεράκι!

Τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου και ένα "φανταστικό" γαλλικό μανικιούρ γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με τα κατάλληλα στρας στη βάση του νυχιού.

Πες το με ένα μανικιούρ! Μα υπάρχει πιο ωραίος τρόπος για να δώσεις ρομαντικό στιλ στο γαλλικό μανικιούρ σου από τις καρδούλες; Τόλμησε ένα εντυπωσιακό σχέδιο όπως το παραπάνω που έχει πολλές καρδούλες στο ένα νύχι και μια μεγαλύτερη σε ένα άλλο!