4 αντρικές απορίες για το self tan

01.07.2016
Ναι σίγουρα για τον καλό σου δεν είναι ο,τι καλύτερο να βλέπει τις διχρωμίες στο πρόσωπο και το κορμί σου όσο και αν εσύ χαίρεσαι που επιτέλους δείχνεις μαυρισμένη! Ρωτήσαμε τους άντρες του γραφείου τι σκέφτονται για το self tan και ποιες είναι οι απορίες τους επί του θέματος και θα τις βρεις συγκεντρωμένες παρακάτω.

Γιατί μυρίζει τόσο άσχημα;

Εντάξει όσα αγόρια ξεπέρασαν την περίεργη όψη του επάνω στο δέρμα μας, η επόμενη ερώτηση είναι για ποιον λόγο μυρίζει τόσο άσχημα; Σίγουρα θα ήταν υπέροχο το να μπορούσαμε να απομονώσουμε το συστατικό εκείνο που το κάνει να μυρίζει τόσο άσχημα για το καλό όλων μας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.

Self tan και λευκό πουκάμισο:

Πώς γίνεται το τεχνητό μαύρισμα και τα λευκά πουκάμισα να συνυπάρχουν; Ναι σίγουρα ο φόβος του να ξεβάψει το self tan σου είναι κάποιο ρούχο όπως για παράδειγμα το λευκό πουκάμισο σου δεν είναι καλό για κανέναν.

"Πώς απλώνεται στην πλάτη αν δεν έχετε κανέναν εκεί κοντά να βάλει ένα χεράκι βοηθείας;"

Ναι και όμως όλοι γνωρίζουμε οι άντρες είναι πρακτικά όντα και οι ερωτήσεις τους φυσικά ακολουθούν το σκεπτικό τους. Μήπως θα καταλήξουμε να έχουμε βάψει το μισό κορμί μας και το άλλο μισό παραμείνει λευκό; Είναι και αυτό μια πιθανότητα αλλά αν συμβεί να μην έχουμε κανέναν που μπορεί να βοηθήσει τότε μάλλον αναβάλλουμε της διαδικασία για κάποια άλλη στιγμή.

Την ίδια μέρα... γίνονται όλα;

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που που αναρωτιούνται αν απλώνουμε το self tan και βγαίνουμε έξω; Κανονικά η όλη ... διαδικασία πρέπει να έχει γίνει ένα βράδυ πριν αλλά σε έκτακτες περιπτώσεις καμία φορά ναι το κάνουμε.