4 καλοκαιρινά μυστικά για να είσαι θεά σε χρόνο dt

06.07.2016
Η εποχή και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν το επιτρέπουν και πολύ το να έχεις πάντα αψεγάδιαστη επιδερμίδα και μαλλάκι στην πένα, όμως ένα έξυπνο κορίτσι σαν και εσένα γνωρίζει καλά πως αν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος! Παρακάτω θα μάθεις με ποιους τρόπους θα καταφέρεις να δείχνεις πάντα κούκλα ακόμη και με τόση ζέστη και ακόμη και αν δεν έχεις πολύ χρόνο ή όρεξη. Παρακα΄τω θα βρεις ορισμένα τρικ μακιγιάζ και όχι μόνο για να αναδείξεις στην στιμγή τον καλύτερό σου εαυτό!
Αντηλιακή, ενυδατική, κρέμα νύχτας!
Δεν χρειάζεται να βασανίζεις το μυαλό σου σχετικά με τις κρέμες και κυρίως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου αν ξέχασες κάποια από όλες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να επενδύσεις σε μια BB ή CC κρέμα που θα καλύψει διακρτικά τις ατέλειες χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα σου αφού έχει πιο απαλή υφή από το μέικ-σπ που καλό είναι να το ξεχάσεις με τον καύσωνα.

Φυσική απόχρωση στα νύχια:

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου ή βαριέσαι είναι καλό να μην προτιμήσεις το κόκκινο βερνίκι στα νύχια σου που θα θέλει πάλι "πέρασμα" μετά από λίγες μέρες που θα αρχίσει να ξεφλουδίζει! Προτίμησε απλά ένα βερνίκι σε φυσική απόχρωση που θα αναδείξει το μανικιούρ σου και θα δείξει τα χέρια σου πιο καθαρά και περιποιημένα ενώ ταυτόχρονα θα κάνει πιο ανθεκτικά τα νύχια σου!
Κύματα στα μαλλιά:
Για ανάλαφρες μπούκλες παραλίας ξέχασε το ψαλίδι για τις μπούκλες και προτίμησε το σπρέι αλατόνερου- στα καταστήματα θα βρεις μεγάλη ποικιλία- που θα σου χαρίσει όντως αυτούς τους σούπερ κυματισμούς που ονειρεύεσαι!
Κρύψε τα ξενύχτια:
Μετά από το ξενύχτι πρέπει να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου αλλά και να την αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Το κονσίλερ αναμειγνύεται με τη βάση σου και αν το απλώσεις καλά κάτω από τα μάτια το βλέμμα σου γίνεται πιο φωτεινό στη στιγμή!