4 χρώματα για να δείχνουν τέλεια τα μυτερά νύχια

30.09.2016
Τα μακριά μυτερά νύχια, είναι μόδα και φέτος το φθινόπωρο και ανεξάρτητα από το αν σου αρέσουν ή όχι δεν αποκλείεται να μπεις στον περιασμό να δώσεις μυτέρό σχήμα στα νύχια σου. όταν όμως συμβεί αυτό ποια είναι τα χρώματα που μπορείς να τα βάψεις έτσι ώστε να τα αναδείξεις τέλεια; Ανεξαρτήτως από το αν τα αγαπάς ή όχι και τόσο , υπάρχουν ακόμα. Ίσως δείχνουν πολύ τολμηρά ή εκκεντρικά για τα γούστα σου. Το σχήμα τους σίγουρα δεν είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί γιατί μπορεί η ποιότητα του νυχιού σου να μην το επιτρέπει – αν είναι μαλακό το νύχι για παράδειγμα είναι δύσκολο να καταφέρεις να υιθετήσεις την τάση εκτός και αν διαλέξεις την λύση του "ψεύτικου" νυχιού. Πάρε ιδέες από το Instagram!
Tα μυτερά νύχια που καθιέρωσαν η Κιμ Καρντάσιαν και η Ριάνα δεν είναι κάτι απλό. Αν έχεις μιρκά παιδιά ή έχεις μια δουλειά που απαιτεί από εσένα να πληκτρολογείς καθημερινά, τότε καλύτερα να το αποφύγεις ή να το σκεφτείς με τα νύχια στην πιο κοντή εκδοχή τους.
Φυσικά και σε φυσικό νύχι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις την τάση, αλλά μπορείς αν πρόκειται να το κάνεις να προτιμήσεις και τα ψεύτικα νύχια.
Στιλέτο ή μυτερά νύχια , είναι το ένα και το αυτό όπως και τα νύχια σε σχήμα αμυθγδάλου αλλά δεν μένει παρά να διαλέξεις με ποιον τρόπο θα υιοθετήσεις την τάση αλλά και ποιο χρώμα θα δώσεςι στ αμυτέρ ασου νύχια.
Παρακάτω θα πάρεις ιδέες για χρώματα και σχήματα.

Το ombre:

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που κάνει την διαφορά ειδικά αν διαλέξεις ένα χρώμα όπως το μοβ και κάποιο σχέδιο όπως το παρακάτω.
Μυτερά μεν τα νύχια σε παστέλ αποχρώσεις αλλά με πιο στρογγυλεμένες άκρες και μάλσιτα με δυο κυρίαρχα χρώματα.
Το μοβ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο σχήμα και που θα αγαπήσεις τώρα!
Το στολισμένο και μυτερό θα κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ειδική περίσταση.