Αυτά είναι τα χρώματα στα νύχια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο

23.09.2016
Η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και φυσικά ήρθε η ώρα να κάνουμε αλλαγές στο μακιγιάζ μας ξεκινώντας από τα νύχια! Αναρωτιέσαι τι να κάνεις με τα δροσερά καλοκαιρινά χρώματα του καλοκαιριού και ποιες είναι οι νέες τάσεις στα χρώματα και τα σχέδια για τα νύχια σου για νέα σεζόν; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα για τα χρώματα που θα σε κερδίσουν τώρα. Και μην ξεχνάς... "Τα νύχια σου μπορούν να μεταμορφώσουν ένα παλιό σύνολο σε καινούργιο"- Εssie Ελένη Αναστασάκη

Σκούρα:

Mε έμπνευση από τη δεκαετία του '90 είδαμε στον οίκο DKNY εντυπωσιακά glossy βερνίκια σε σκούρο χρώμα με ένα μισοφέγγαρο στην άκρη του νυχιού που στην ουσία αλλάζει τελείως ολόκληρο το μανικιούρ.

Τα σκούρα χρώματα στα νύχια κυριάρχησαν στα σόου των οίκων Rodarte, Marc Jacobs και Lela Rose.

Τα μαύρα νύχια στον Rodarte κατάφεραν να ξεχωρίσουν ενώ στον αντίποδα των σκούρων βερνικιών είδαμε μέχρι και γούνινα νύχια, που όμως δεν είναι για κάθε μέρα.

Με έμφαση στις λεπτομέρειες δηλαδή στις λεπτές γραμμές:

Οι λεπτές γραμμές ειδικά σε νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες είναι μια τάση που ξεχωρίσαμε στις χειμερινές πασαρέλες των διάσημων οίκων.

Η λεπτή γραμμή από χρυσό αλουμινόχαρτο στον Laquan Smith σε γκρι βάση ήταν από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ που είδαμε.

Στον Delpozo καταλάβαμε καλά πως κάποιες φορές οι πιο απλές λεπτομέρειες είναι και οι πιο αποτελεσματικές σύμφωνα με την nail artist Κέρι Μπλερ που επιμελήθηκε τα νύχια των μοντέλων για τον οίκο Delpozo. To μανικιούρ λοιπόν που είδαμε είχε μια λεπτή λευκή γραμμή σαν το μοναδικό σχέδιο στα νύχια.

Βρώμικα νύχια:

Τα "βρώμικα" νύχια που είδαμε στον οίκο Chanel είχαν κάτι το τελείως διαφορετικό: δείχννουν "βρώμικα" και το όλο λουκ είναι τελείως anti-μανικιούρ ενώ μοιάζει λες και δεν είχες χρόνο για να περιποιηθείς τα νύχια σου και το μανικιού σου πως έχει χαλάσει. Σύμφωνα με την μακιγιέζ μάλιστα το μανικιούρ δημιουργήθηκε και αμέσως μετά σβήστηκε για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο εφέ αποδεικνύοντας πως πλέον δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για το αν είναι τέλειο ή έχει αρχίσει να "χαλάει" το μανικιούρ μας.

Ροδακινί νύχια:

Στον Jermy Scott είδαμε τα μακριά περλέ νύχια σε ροδακινί απόχρωση να αναδεικνύουν τέλεια τα νύχια μας ακόμη και αν διαθέτουν αρκετό μήκος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είδαμε τα νύχια να είναι περασμένα με δύο στρώσεις και το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό, σε χρώμα που μπορεί να μην θεωρείται χειμερινό αλλά τελικά αποπνέει απίστευτη ζεστασιά.