3 τάσεις χειμερινού μακιγιάζ για κάθε μέρα

07.12.2016
Φυσικά και υπάρχουν ορισμένες τάσεις στο μακιγιάζ που ξέρουμε πως μπορούμε να φορέσουμε μόνο την ημέρα ή είναι ιδανικές για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι εκείνες οι τάσεις μακγιάζ που μπορούμε τη νέα σεζόν να φοράμε κάθε μέρα, όλη μέρα!

Μην φοβάσαι τα σκούρα χείλη:

Τα σκούρα χείλη ήταν πάντοτε ένα θέμα ομορφιάς ταμπού και αυτό γιατί πολλές από εμάς φοβόμαστε να το υιοθετήσουμε στη δουλειά από φόβο μήπως είναι πολύ έντονο. Η αλήθεια είναι πως ναιμεν το μαύρο κραγιόν που είδαμε στον Dior ή στον Marc Jacobs μπορεί να μην είναι για το γραφείο όμως τα μοβ χείλη ή τα πιο σκούρα μεθυστικά κόκκινα δεν είναι απαγορευτικά ακόμη και για κάθε μέρα. Προτίμησε την ματ εκδοχή τους αφού η γυαλιστερή είναι πιο έντονη και δεν θα κρατήσει πολύ.

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα:

Φυσικά και δεν υπάρχει πιο διαχρονικό τρεντ ομροφιάς από αυτό. Αν θέλεις να δείχνεις φρέσκια πάντα, πρέπει να φροντίσεις πρώτα από όλα να έχεις λαμπερή επιδερμίδα. Γιατί μόνο τότε το μακιγιάζ σου θα δείχνει και θα είναι αψεγάδιαστο. H λαμπερή επιδερμίδα δεν απαιτεί από εσένα τίποτε περισσότερο από φροντίδα και ενυδάτωση αλλά και απολέπιση όταν το κρίνεις απαραίτητο.

Το άι-λάινερ:

Η γραμμή του άι-λάινερ ήταν είναι και θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου αλλά χωρίς όμως να έχεις ένα έντονο αποτέλεσμα. Η γραμμή του άι-λάινερ δεν είναι ανάγκη να είναι χοντρή, μπορεί να είναι λεπτή και να ακολουθεί την φυσική γραμμή του βλεφάρου σου και να έχει κλίση ελαφριά προς τα έξω δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει το αγαπημένο cat eye μακιγιάζ.