Θα φορούσες το νέο κραγιόν της Kylie Jenner που συγκέντρωσε τα αρνητικότερα σχόλια όλων;

11.04.2018
Θα φορούσες το νέο κραγιόν της Kylie Jenner που συγκέντρωσε τα αρνητικότερα σχόλια όλων;
Η Kylie Jenner αποδείχτηκε δαιμόνια επιχειρηματίας, καθώς κατάφερε σε χρόνο – ρεκόρ να ξεπεράσει σε πλούτο όλες τις αδερφές της με τις δραστηριότητές της. Ακόμα και τη διασημότερη όλων, Kim Kardashian.

Η σειρά καλλυντικών που φέρει το όνομά της, μετρά ελάχιστο καιρό στο εμπόριο κι όμως έχει καταφέρει να γίνει ανάρπαστη, με κάθε της προϊόν να ξεπουλά.

Τα «Kylie Cosmetics», βλέπεις, απέκτησαν φανατικό κοινό, κυρίως λόγω του γεγονότος πως η μικρότερη κόρη της Kris Jenner τα προμοτάρει συνεχώς μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ενώ δε διστάζει να δοκιμάσει κάθε –μα κάθε- προϊόν και να φωτογραφηθεί αποκαλύπτοντας τα «μυστικά» της.

Στο θέμα marketing, η οικογένεια Kardashian – Jenner τα πάει περίφημα. Ποιος να περίμενε, όμως, ότι το νέο προϊόν της σειράς καλλυντικών της Kylie θα συγκέντρωνε τα αρνητικότερα σχόλια που είδε ποτέ η επιχειρηματίας;

Το νέο μολύβι χειλιών και lipstick της σειράς «Kylie Cosmetics» που κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου όχι μόνο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, μα επιπλέον έφερε την Kylie στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει διόλου κολακευτικά σχόλια. Ο λόγος για το Ironic Matte lipstick, σκούρου πράσινου χρώματος που σίγουρα δεν αποτελεί και ό,τι πιο εμπορικό θα μπορούσε να λανσάρει η Kylie.

Οι χρήστες του Instagram το παρομοίασαν μέχρι και με… διάρροια, με τον επίσημο λογαριασμό της σειράς να απαντά σε όσους βρέθηκαν να γράψουν άσχημα λόγια:

«Εσείς μπορεί να βλέπετε διάρροια εγώ, όμως, βλέπω ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τα μαλλιά και με τον τόνο της επιδερμίδας μου».

Κάτι μας λέει ότι η απάντηση ήρθε από την ίδια την Kylie, ωστόσο δεν μας έπεισε και ιδιαίτερα.

Εσύ θα τολμούσες τη συγκεκριμένη απόχρωση;