Αναρωτήθηκες για ποιο λόγο η σειρά καλλυντικών της J.LO δεν περιλαμβάνει foundatiοn;

13.05.2018
Αναρωτήθηκες για ποιο λόγο η σειρά καλλυντικών της J.LO δεν περιλαμβάνει foundatiοn;
Το λανσάρισμα της σειράς καλλυντικών της Jennifer Lopez αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολωνικής εταιρείας Inglot, με τα κέρδη να αυξάνονται κατακόρυφα ήδη από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των προϊόντων που φέρουν την υπογραφή της star.

Κι ενώ θα περίμενες κανείς η J.Lo να έχει παραμείνει αμέτοχη στην όλη διαδικασία, χαρίζοντας απλά το όνομά της σε μια σειρά καλλυντικών που ήθελε προώθηση, η εντυπωσιακή Λατίνα έρχεται να μας διαψεύσει κατηγορηματικά!

Όπως αποδεικνύεται, η ίδια έχει μελετήσει κάθε προϊόν που αποτελεί κομμάτι της προσωπικής της σειράς, προκειμένου οι γυναίκες που θα τα εμπιστευτούν να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένες από την επιλογή τους. Και ιδού πώς έγινε η αποκάλυψη.

Η σειρά καλλυντικών της «J.Lo x Inglot» αποτελείται από 70 συνολικά προϊόντα. Σε αυτή θα βρει κανείς σκιές, ρουζ, mascara, lipsticks, eyeliner, μολύβια φρυδιών, πούδρες λάμψης και πολλά ακόμα αγαπημένα μας κομμάτια. Παρατηρείς τι λείπει; Το foundation!

Και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Όπως η ίδια η Jennifer αποκάλυψε, σκόπιμα δεν κυκλοφόρησε foundation, καθώς το δικό της μέλημα ήταν να εντρυφήσει στα χρώματα και όχι στα θέματα που αφορούν στην περιποίηση του δέρματος. Σύμφωνα όσα δήλωσε, αυτό απαιτεί τεράστια μελέτη με την ίδια να προτιμά να ξεκινήσει αργά και σταθερά στη νέα αυτή δραστηριότητά της.

«Θέλω να το κάνω σωστά να δώσω στον κόσμο να καταλάβει πως μπορεί να υπολογίζει σε μένα. Να ξέρουν ότι όταν κυκλοφορώ ένα προϊόν, δεν βάζω απλά το όνομά μου. Θέλω να αξίζει», σχολίασε έχοντας στο πλευρό της τον επί 18 χρόνια makeup artist της, Scott Barnes.

Γι’ αυτό σ’ αγαπάμε βρε Jennifer!